Моята Стена

  • /Rosi StoyanovaRosi Stoyanovaгласува за: Козуначета с брашно от спелтапреди 1 годинаКозуначета с брашно от спелтаКозуначета с брашно от спелта13.04.2023Козунак
  • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 годинаСкъпи Кулинари,

    от днес започват едни от най-хубавите ни тематични седмици (4.04 - 17.04), а именно великденските и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
    - супи с аспержи;
    - яйчена салата;
    - картофена салата;
    - баница с лапад, коприва или спанак;
    - боядисани яйца;
    - печено агнешко;
    - печен заек;
    - агнешка чорба;
    - агнешки дреболии;
    - дроб-сарма;
    - козунак;
    - бриош;
    - козуначени кифлички и мъфини;
    - тестени охлювчета;
    - солени еклери;
    - великденски сладки;
    - кадаиф;
    - морковена торта;
    - кето сладкиши;
    - кето закуски.

    Всяка тематична рецепта със снимка ще ви носи цели 30 точки през този период.

    Бъдете здрави и благословени!

    Поздрави, Готвач.бг
    • Стоянка  Русенова
      Стоянка РусеноваЗдравейте! Рецептата ми "Бабините сладки гъсенички" не спада ли към тематичните ?
      • AdminAdminне
    • Теодора Мещерова
      Теодора МещероваХристос Воскресе! Здраве и мир за всички ни!
    • Стоянка  Русенова
      Стоянка РусеноваЗдравейте!Нали за тематична рецепта се дават 30 точки? За рецептата ми на козунака са 26т.
  • /Rosi StoyanovaRosi Stoyanovaдобави коментар към: Спаначена супа с оризпреди 1 годинаСпаначена супа с оризСпаначена супа с ориз10.01.2018Спаначена СупаЗдравейте, с кърито също се получава много вкусно, но ако вие толкова не го обичате, може да пропуснете и резултатът отново ще е великолепен :) Поздрави
  • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 годинаСкъпи кулинари,

    от днес имаме нови тематични седмици (22.03 - 02.04) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
    - баница с картофи;
    - баница с месо;
    - рецепти с карфиол;
    - рецепти с коприва;
    - пролетни кишове;
    - пъдпъдъци;
    - постни яхнии;
    - кимбап;
    - морковен сладкиш;
    - веган сладкиши и торти;
    - протеинови десерти;

    Всяка тематична рецепта продължава да ви носи 26 точки.

    поздрави,
    Готвач.бг
  • /Потребител#326781Потребител#326781публикува на стената на: Rosi Stoyanovaпреди 1 годинаДобра статия мисля да ползвам олеинова добавка.в етерични масла
  • /Rosi StoyanovaRosi Stoyanovaдобави коментар към: Дроб по Одрински (Edirne tava ciğeri)преди 1 годинаДроб по Одрински (Edirne tava ciğeri)Дроб по Одрински (Edirne tava ciğeri)09.06.2020Черен ДробТъй като дробът е нарязан на много тънко, а олиото силно загрято, пържете за съвсем кратко, за да не стане прекалено твърд
  • /Rosi StoyanovaRosi Stoyanovaдобави коментар към: Вкусни сиренки с бакпулверпреди 1 годинаВкусни сиренки с бакпулверВкусни сиренки с бакпулвер29.05.2022СиренкиРавна лъжица захар на това количество брашно не е много и не би трябвало да се усети, така че не се притеснявайте :)
  • /Rosi StoyanovaRosi Stoyanovaдобави коментар към: Сладкиш Сюрпризпреди 1 годинаСладкиш СюрпризСладкиш Сюрприз16.05.2021СладкишиТава с диаметър около 30-32 см би била подходяща :)
  • /Rosi StoyanovaRosi Stoyanovaдобави коментар към: Омлет Уникатпреди 1 година, преди 1 годинаОмлет УникатОмлет Уникат15.02.2023ОмлетЗдравейте, омлетът не е много голям, защото е от три яйца, но е напълно достатъчен за един човек
  • /Rosi StoyanovaRosi Stoyanovaдобави коментар към: Маслени пуричкипреди 1 годинаМаслени пуричкиМаслени пурички15.02.2023ПуричкиЗдравейте, хубаво е маста да бъде разтопена, но не и гореща :)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest