Rosi Stoyanova
Администратор
Моята стенаРецепти1364СнимкиСтатии564Съвети164Коментари56Форумни теми1Постове във форума5За менИзпрати съобщениеточки538
- Rosi Stoyanovaгласува за: Козуначета с брашно от спелтапреди 1 годинаКозуначета с брашно от спелта13.04.2023Козунак
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 годинаСкъпи Кулинари,
от днес започват едни от най-хубавите ни тематични седмици (4.04 - 17.04), а именно великденските и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- супи с аспержи;
- яйчена салата;
- картофена салата;
- баница с лапад, коприва или спанак;
- боядисани яйца;
- печено агнешко;
- печен заек;
- агнешка чорба;
- агнешки дреболии;
- дроб-сарма;
- козунак;
- бриош;
- козуначени кифлички и мъфини;
- тестени охлювчета;
- солени еклери;
- великденски сладки;
- кадаиф;
- морковена торта;
- кето сладкиши;
- кето закуски.
Всяка тематична рецепта със снимка ще ви носи цели 30 точки през този период.
Бъдете здрави и благословени!
Поздрави, Готвач.бг- Стоянка РусеноваЗдравейте! Рецептата ми "Бабините сладки гъсенички" не спада ли към тематичните ?Харесва миОтговор
- AdminнеХаресва ми
- Теодора МещероваХристос Воскресе! Здраве и мир за всички ни!Харесва миОтговор7
- Стоянка РусеноваЗдравейте!Нали за тематична рецепта се дават 30 точки? За рецептата ми на козунака са 26т.Харесва миОтговор
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Спаначена супа с оризпреди 1 годинаСпаначена супа с ориз10.01.2018Спаначена СупаЗдравейте, с кърито също се получава много вкусно, но ако вие толкова не го обичате, може да пропуснете и резултатът отново ще е великолепен :) Поздрави
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 годинаСкъпи кулинари,
от днес имаме нови тематични седмици (22.03 - 02.04) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- баница с картофи;
- баница с месо;
- рецепти с карфиол;
- рецепти с коприва;
- пролетни кишове;
- пъдпъдъци;
- постни яхнии;
- кимбап;
- морковен сладкиш;
- веган сладкиши и торти;
- протеинови десерти;
Всяка тематична рецепта продължава да ви носи 26 точки.
поздрави,
Готвач.бг - Потребител#326781публикува на стената на: Rosi Stoyanovaпреди 1 годинаДобра статия мисля да ползвам олеинова добавка.в етерични масла
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Дроб по Одрински (Edirne tava ciğeri)преди 1 годинаДроб по Одрински (Edirne tava ciğeri)09.06.2020Черен ДробТъй като дробът е нарязан на много тънко, а олиото силно загрято, пържете за съвсем кратко, за да не стане прекалено твърд
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Вкусни сиренки с бакпулверпреди 1 годинаВкусни сиренки с бакпулвер29.05.2022СиренкиРавна лъжица захар на това количество брашно не е много и не би трябвало да се усети, така че не се притеснявайте :)
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Сладкиш Сюрпризпреди 1 годинаСладкиш Сюрприз16.05.2021СладкишиТава с диаметър около 30-32 см би била подходяща :)
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Омлет Уникатпреди 1 година, преди 1 годинаОмлет Уникат15.02.2023ОмлетЗдравейте, омлетът не е много голям, защото е от три яйца, но е напълно достатъчен за един човек
- Rosi Stoyanovaдобави коментар към: Маслени пуричкипреди 1 годинаМаслени пурички15.02.2023ПуричкиЗдравейте, хубаво е маста да бъде разтопена, но не и гореща :)
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest