5 Звезди
- 2 Анонимни
4 Звезди
- 2 Анонимни
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
Дива ферментация - що е то?
Защо да изберем хляб с квас?
Как да се опазим от премесване на тестото
ЮНЕСКО ни съветва кои храни и напитки да опитаме
Основни видове тесто, които всяка жена трябва да владее
Витамин В15 (Пангамова киселина)
16 септември – ден на канеления хляб със стафиди!
Специфики при месенето на тесто от лимец
Млечнокисел продукт от кашу и сирене от кашу - как се прави
Тайни и хитринки за вкусни тиквички
Как се прави ябълково вино?
20 съвета за правилна работа с тесто