5 Звезди
- 3 Анонимни
4 Звезди
- 3 Анонимни
3 Звезди
- 2 Анонимни
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Подходящи подправки за ястия с бамя
- Домашна Чат масала се прави ето така
- Как да приготвим домашна вегета и с какво да я заместим
- Ориз Басмати
- Асафетида е неизменна част от аюрведичната кухня
- Черната сол - най-ценната от всички видове
- Кулинарна употреба на Асафетида
- Аромати и характерни ястия от Северноиндийска кухня
- Корени за приготвяне на най-вкусните супи
- Какво да приготвим с пречистено масло Гхи
- Асафетида съчетава аромата на лук и чесън
- Кала намак