5 Звезди
Няма гласували
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
- 1 Анонимен
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
Основни правила при замразяване на риба
Във Венецуела – сладолед с риба тон
Плюсовете и минусите на тлъстата храна
Лаймът е високо ценен в кулинарията и медицината
Истинската причина да смятаме, че сме дебели
В Йерусалим вирее най-старото маслиново дърво
Кестените конкурират лимона по витамин С
Шоколад на щастието преборва сърдечните проблеми
Индришето – подправка, лекарство или декоративно растение?
Зелени зърна кафе вместо зелен чай
Карвингът превръща храната в изкуство
Близостта до заведeния за бързо хранене е фактор за затлъстяване при учениците