Gotvach.bg»Статии»Панировка за месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайните на перфектната панировкаНай-елементарната панировка, подходяща за всеки продукт, е брашно, смесено с яйце. Друг вариант на тази панировка е продуктът да се топне в яйцето и след това – в брашното....
1
Видове ПанировкиВсичко това се смесва в един съд, а гъстотата на панировката трябва да бъде като боза....
2
Как да пържим правилно риба?
За да не прегори рибата, важна е и дебелината на панировката. По-дебелата панировка предпазва крехкото месо от изгаряне....
Най-добрите панировки за пилешки хапки
От голямо значение е и самото мариноване, преди да пристъпите към панировката.
Която и панировка да изберете, месото, ако е било за няколко часа в марината, ще бъде винаги много вкусно....
Тайната на панираната риба
Много е лесно просто да пуснеш рибата в тигана, за да се пържи, но приготвянето на правилна панировка е друга работа. Или става прекалено тежка, или пък просто се разпада в тигана заедно с рибата....
Тайната е разкрита! Ето как се приготвя прочутото пържено пиле на KFC
Дас издаде, че за да се приготви прочутото пиле на KFC, първо трябва да се забърка панировката....
Как да си направим хрупкав паниран шаранИма няколко начина за приготвяне на панировката. Традиционните са само в брашно, както и с брашно и яйце.
Комбинираната панировка включва брашно, яйце и пак брашно....
1
Идеи за панирани хапки
След това потопете резенчетата в панировка от 150 грама брашно, 1 яйце, щипка сол, 150 мл бира, 1 супена лъжица олио. Пържете пет минути в силно загрята мазнина....
Тайната на истинските картофени кюфтетаЗа панировка: 2 яйца и брашно.
Приготвяне на картофените кюфтета:
Картофите, избрани за кюфтета, трябва да бъдат почти еднакво големи, за да се сварят едновременно....
2
Китайска кухняКато стана дума за панировка – изключително вкусни и интересни са панираните зеленчуци, както и небезизвестният паниран сладолед. Той е топъл отвън, покрит е с панировка, а отвътре е ледено студен....
1
Тънкости при паниране с корнфлейксПреди панировка, месата трябва да са престояли достатъчно време в марината....
1
Шокова терапия за сочни зеленчуци
При панирането не добавяйте сол в панировката, а солете парчетата месо, преди да ги потопите в панировката. Иначе рискувате солта да се изтърси заедно с панировката....
Аранчини - сицилианска улична храна
Панировка:
хлебни трохи - 1 ч.ч.;
брашно - 100 г;
вода - 150 мл;
сол - 1 щипка....
Правилата на панировката
Панировката играе ролята на защита, която запазва добрите качества на продуктите....