Gotvach.bg»Статии»Панировка за месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Панировка за месо

Търсиш информация за Панировка за месо? Разгледай последните ни публикации и статии за Панировка за месо.
Тайните на перфектната панировкаТайните на перфектната панировка
1
Най-елементарната панировка, подходяща за всеки продукт, е брашно, смесено с яйце. Друг вариант на тази панировка е продуктът да се топне в яйцето и след това – в брашното....
Видове ПанировкиВидове Панировки
2
Всичко това се смесва в един съд, а гъстотата на панировката трябва да бъде като боза....
Как да пържим правилно риба?Как да пържим правилно риба?
За да не прегори рибата, важна е и дебелината на панировката. По-дебелата панировка предпазва крехкото месо от изгаряне....
Най-добрите панировки за пилешки хапкиНай-добрите панировки за пилешки хапки
От голямо значение е и самото мариноване, преди да пристъпите към панировката. Която и панировка да изберете, месото, ако е било за няколко часа в марината, ще бъде винаги много вкусно....
Тайната на панираната рибаТайната на панираната риба
Много е лесно просто да пуснеш рибата в тигана, за да се пържи, но приготвянето на правилна панировка е друга работа. Или става прекалено тежка, или пък просто се разпада в тигана заедно с рибата....
Тайната е разкрита! Ето как се приготвя прочутото пържено пиле на KFCТайната е разкрита! Ето как се приготвя прочутото пържено пиле на KFC
Дас издаде, че за да се приготви прочутото пиле на KFC, първо трябва да се забърка панировката....
Как да си направим хрупкав паниран шаранКак да си направим хрупкав паниран шаран
1
Има няколко начина за приготвяне на панировката. Традиционните са само в брашно, както и с брашно и яйце. Комбинираната панировка включва брашно, яйце и пак брашно....
ГалетаГалета
Обикновено се използва за панировка и получаването на крехка и хрупкава коричка....
Идеи за панирани хапкиИдеи за панирани хапки
След това потопете резенчетата в панировка от 150 грама брашно, 1 яйце, щипка сол, 150 мл бира, 1 супена лъжица олио. Пържете пет минути в силно загрята мазнина....
Тайната на истинските картофени кюфтетаТайната на истинските картофени кюфтета
2
За панировка: 2 яйца и брашно. Приготвяне на картофените кюфтета: Картофите, избрани за кюфтета, трябва да бъдат почти еднакво големи, за да се сварят едновременно....
Китайска кухняКитайска кухня
1
Като стана дума за панировка – изключително вкусни и интересни са панираните зеленчуци, както и небезизвестният паниран сладолед. Той е топъл отвън, покрит е с панировка, а отвътре е ледено студен....
Тънкости при паниране с корнфлейксТънкости при паниране с корнфлейкс
1
Преди панировка, месата трябва да са престояли достатъчно време в марината....
Шокова терапия за сочни зеленчуциШокова терапия за сочни зеленчуци
При панирането не добавяйте сол в панировката, а солете парчетата месо, преди да ги потопите в панировката. Иначе рискувате солта да се изтърси заедно с панировката....
Аранчини - сицилианска улична хранаАранчини - сицилианска улична храна
Панировка: хлебни трохи - 1 ч.ч.; брашно - 100 г; вода - 150 мл; сол - 1 щипка....
Правилата на панировкатаПравилата на панировката
Панировката играе ролята на защита, която запазва добрите качества на продуктите....