Gotvach.bg»Статии»Поширане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поширане

Търсиш информация за Поширане? Разгледай последните ни публикации и статии за Поширане.
Що е то поширане?Що е то поширане?
14 Ноем.
Есента е подходящото време да опитате да направите поширани круши или ябълки....
Как да пошираме сьомга?Как да пошираме сьомга?
02 Юли
Стъпка 2 - Изберете бульон, в който да поширате рибата Няколко са вариантите, с които може да се пошира рибата....
8 начина да приготвите вкусни яйца8 начина да приготвите вкусни яйца
22 Окт.
Поширано яйце Ех, тези поширани яйца! За някои - върховно съвършенство, за други - ужасна трудност. Всъщност, на книга, счупването на яйце над врящата вода не изглежда толкова трудно....
Наздраве за страхотната вечеря! 6 тайни в готвенето с виноНаздраве за страхотната вечеря! 6 тайни в готвенето с вино
08 Ноем.
Или пък бяла риба или сьомга, леко поширана с бяло вино, чесън и подправена с черен пипер и пресни подправки! При поширането е много важно течността да се загрее до около 80 градуса, а не да кипва....
Често използвани термини в кулинариятаЧесто използвани термини в кулинарията
26 Септ.
4
Поширането пък е процес, при който се вари без кипване при температура от 70-80 градуса. Използва се за риба, някои деликатни меса и някои зеленчуци....
Яйца по Бенедиктински – една класика, много историиЯйца по Бенедиктински – една класика, много истории
16 Април
Разказва се, че една късна събота сутрин Люмиел нахълтал в ресторанта на хотела с тежък махмурлук и поискал две препечени филийки тост, две поширани яйца, порция хрупкав бекон и малка сосиера с любимия му сос Холандрез....
Добави тези продукти към яйцата и гледай как килцата ти намаляват!Добави тези продукти към яйцата и гледай как килцата ти намаляват!
20 Юни
Затова и диетолозите препоръчват за закуска или обяд задължително да се похапват бъркани яйца, поширани яйца или варени яйца....
Интересни факти за френската кухняИнтересни факти за френската кухня
10 Ноем.
Кулинарните термини като поширане, сотиране, винегрет, жулиени и канапе произхождат именно от френската кухня....
Нека да готвим с вино!Нека да готвим с вино!
16 Февр.
- печене; - поширане. Запомнете, че при готвене с вино алкохолът се добавя накрая, защото това няма да позволи на алкохола да се изпари....
Най-добрите идеи за закуска в леглотоНай-добрите идеи за закуска в леглото
17 Юли
Яйцата могат да бъдат запържени, поширани или просто варени, а препечените филийки - гарнирани с парче сирене и резенче краставичка или домат....
Доказано! Английската закуска лекува махмурлукаДоказано! Английската закуска лекува махмурлука
04 Януари
Традиционната пълна английска закуска днес включва бекон, поширани или пържени яйца, пържени домати и гъби, пържени филийки хляб или приготвени на тостер, намазани обилно с масло....
Често използвани кулинарни термини,с които е добре да сте запознатиЧесто използвани кулинарни термини,с които е добре да сте запознати
21 Дек.
1
Поширане Варене на продукт във вода или друга течност без кипване при температура около 70 - 80° С. Този метод на кулинарна обработка се използва за варене на риба с деликатно и крехко месо, яйца и някои зеленчуци....
Гордън Рамзи каза кои ястия всички трябва да можем да готвимГордън Рамзи каза кои ястия всички трябва да можем да готвим
29 Окт.
Може и да са поширани яйца с малко намачкано авокадо. Не се приготвя трудно и е много вкусно;/page page2. Бургер Трудно може да срещнете човек, който да не обича бургер....
Как да съхраняваме крушиКак да съхраняваме круши
18 Ноем.
Ако имате круши на разположение, опитайте непременно от нашите рецепти с круши, а именно: - поширани круши; - сладкиши с круши; - и други десерти с круши; Да ви е сладко!...
Неустоими идеи за гарниране на гофретиНеустоими идеи за гарниране на гофрети
28 Януари
Отгоре поръсете с поширани плодове. Похапвайте вкусни домашни гофрети и не забравяйте да опитате от чудесните предложения за гофретени изкушения....
Кулинарно пътешествие: Най-популярните перуански ястияКулинарно пътешествие: Най-популярните перуански ястия
14 Август
: ceviche, ají de gallina или в свободен превод „кокошка лютика“; lomo saltado - жулиени от зеленчуци с говеждо филе, приготвени по китайския метод за бързо запържване; papa a la huancaína - картофи, залети със сос от поширани...