Поширане
Търсиш информация за Поширане? Разгледай последните ни публикации и статии за Поширане.
Що е то поширане?Есента е подходящото време да опитате да направите поширани круши или ябълки....
Как да пошираме сьомга?Стъпка 2 - Изберете бульон, в който да поширате рибата
Няколко са вариантите, с които може да се пошира рибата....
8 начина да приготвите вкусни яйцаПоширано яйце
Ех, тези поширани яйца! За някои - върховно съвършенство, за други - ужасна трудност. Всъщност, на книга, счупването на яйце над врящата вода не изглежда толкова трудно....
Често използвани термини в кулинариятаПоширането пък е процес, при който се вари без кипване при температура от 70-80 градуса. Използва се за риба, някои деликатни меса и някои зеленчуци....
Яйца по Бенедиктински – една класика, много историиРазказва се, че една късна събота сутрин Люмиел нахълтал в ресторанта на хотела с тежък махмурлук и поискал две препечени филийки тост, две поширани яйца, порция хрупкав бекон и малка сосиера с любимия му сос Холандрез....
Нека да готвим с вино!- печене;
- поширане.
Запомнете, че при готвене с вино алкохолът се добавя накрая, защото това няма да позволи на алкохола да се изпари....
Как да съхраняваме крушиАко имате круши на разположение, опитайте непременно от нашите рецепти с круши, а именно:
- поширани круши;
- сладкиши с круши;
- и други десерти с круши;
Да ви е сладко!...
Кулинарно пътешествие: Най-популярните перуански ястия: ceviche, ají de gallina или в свободен превод „кокошка лютика“; lomo saltado - жулиени от зеленчуци с говеждо филе, приготвени по китайския метод за бързо запържване; papa a la huancaína - картофи, залети със сос от поширани...