Годжи Бери
Плодове

Годжи Бери

24

Годжи Бери е една от тайните на китайската и тибетска медицина. Годжи Бери съдържа антиоксиданти, витамин С, калий и помага в борбата срещу рака, сърдечно-съдовите заболявания.

1

Лиций

Обзор на публикациите за Лиций. Научете онова, което искате да знаете. Приятно гледане на най-четените авторски публикации, класации и заръки касаещи Лиций.
 • Лиций - Десет причини да консумираме годжи бериКое за какво е полезно

  Десет причини да консумираме годжи бери

  28.01.20141

  Годжи берито, суперхраната която добива все по голяма популярност у нас, задължително трябва да присъства в менюто ви. Приемът му носи много ползи.

 • Лиций - Годжи бери забавя стареенетоКое за какво е полезно

  Годжи бери забавя стареенето

  22.01.20142

  Плодовете на годжи бери традиционно се отглеждат в Китай и Тибет. Те заемат важно място в традиционната китайска медицина.

 • Лиций - Къде расте годжи бери и има ли го в България?Кое за какво е полезно

  Къде расте годжи бери и има ли го в България?

  15.10.20138

  Малките плодове на Lycium barbarum - годжи бери, са известни още като мерджан, лициум и вълче грозде. Те могат да бъдат срещнати във всеки биомагазин. Познати са като много полезни плодчета, наричани Чудото на Хималаите и тайната на дълголетието

 • Лиций - Препоръчителен дневен прием на годжи бериКое за какво е полезно

  Препоръчителен дневен прием на годжи бери

  09.07.201322

  Плодовете на годжи бери имат сладникав вкус, а фината им структура позволява да се берат само ръчно. Плодовете на годжи бери се ядат сурови, но също така могат да се приемат под формата на сок

 • Лиций - Странични ефекти от годжи бериКое за какво е полезно

  Странични ефекти от годжи бери

  01.07.201334

  Добило широка популярност през последните години, растението годжи бери се смята за извор на младостта. Наред с ползите за здравето обаче, се констатират и нежелани реакции, при прекомерната консумация на годжи бери

 • Лиций - Здравословните свойства на Годжи БериКое за какво е полезно

  Здравословните свойства на Годжи Бери

  25.08.20107

  Годжи Бери e плод наричан още лиций е доста популярен в областта на здравословното хранене заради лечебните си свойства.

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят