Тази рецепта с удоволствие бих я опитала,пробвала съм кисели тиквички,но бяха сурово стерилизирани,като краставичките,дори повече ми харесаха от тях,но така овкусени и печени на скара не съм
Качамак не съм вкусвала от дете,едно време на село го приготвяха с пръжки и хич не го харесвах,затова и никога не съм го приготвяла,Виле,твоя на снимката изглежда мн вкусно,чак ми се прииска да опитам :)
Джеми,няма да споря,това е лично мое мнение и не те ангажирам с него,тези кръгове по палачинката стават единствено и само на сач,с помощта на черпака,който разстила сместа върху сача и не може да ме убедиш че са правени в тава.
Моите уважения,мила,но това са катми(палачинки),правени на сач,купени и снимани,в тава или тиган няма как да се покажат типичните кръгове по основата на палачинката.Точно такива си купувам от морето,а сега ги правят и в Аладин
Използвах телешка кайма,а листата- консервирани и си спестих време.Предпочитам ги запечени във фурната,а не варени,имат много по добър вкус,поне за мен
Замразявам само сурови зеленчуци и месо.Не мога да си представя да замразя картофено пюре,просто си представям какъв бливоч ще излезе след размразяване
Моите коментари