Gotvach.bg»Избрани Колекции»Киселец Консервиране
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да съхраняваме и консервираме киселец?Вариант е и да консервирате киселеца в буркани. За целта прясно набран киселец се почиства и измива....
Съвети за консервиране на спанак, лапад и киселецЕдиният от начините за консервиране на лапад, спанак и киселец е във фризер – измивате зеленчука добре, подсушавате го и след това го нарязвате...
3
Няколко идеи за консервирани кисели краставички
Кисели краставички без варене I вид
Необходими продукти:
Корнишони, Оцет, Аспирин, Копър, 1 с.л сол, 1 ч.л, захар, Вода
Начин на...
Консервиране на маслини
Има много традиционни методи за консервиране на храни, които ограничават енергийните суровини и намаляват въглеродния отпечатък....
Консервиране на гювеч
Начините на консервиране на зеленчуци за гювеч са два – замразяване и стерилизиране....
Технологията на консервиране
Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем...
Консервиране на патладжани
Можете да консервирате и пържен патладжан с малко чесън – без никакви останали зеленчуци....
Консервиране чрез осоляване
Освен копър и магданоз така може да се консервират зелен лук, пресен риган, босилек....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: