Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Копър
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервиране на Копър

Консервиране на Копър

Разгледай всички 12 авторски предложения относно консервиране на копър в Gotvach.bg.
КопърКопърКопърът може също да се съхранява и замразен, цял или нарязан, в херметичен контейнер....
Етеричното масло от копърЕтеричното масло от копър
Получаване на етерично масло от копър Суровината за получаване на етерично масло то копър е подправката копър, която дава много ароматен и мек...
Как да изсушим копър?Как да изсушим копър?
Вижте също как се съхранява копър и за какво е полезен чая от копър....
Копър - свойства и употребаКопър - свойства и употреба
Хранителна стойност на копъра Копърът е безценно многогодишно растение....
Как да съхраним пресен копърКак да съхраним пресен копър
Може да съхранявате копър и в найлонови пликчета директно във фризера. Някои кулинари предпочитат да съхраняват копъра чрез осоляване....
Замразяване на магданоз и копърЗамразяване на магданоз и копър
След подсушаването наситняваме магданоза и копър, както го правим, когато ги добавяме към ястията....
Чудодейните ползи на пресния копърЧудодейните ползи на пресния копър
Прочетете също как се съхранява копър или как да изсушим копър....
Съхранение на копър и магданозСъхранение на копър и магданоз
3
За да се запази ароматът и полезните свойства на копъра и магданоза, трябва правилно да ги съхранявате....
На кои ястия се слага копър?На кои ястия се слага копър?
Ето на кои ястия се слага копър: Супи с копър В супите копърът добавя аромат и вкус....
Да си отгледаме копър в саксияДа си отгледаме копър в саксия
1
Прочети също: - как се съхранява копъра; - на какви ястия се слага копър; - за какво е полезен копъра;...
Морски копър - ползи и кулинарна употребаМорски копър - ползи и кулинарна употреба
Морският копър е вид солена, блатна трева....
Копър: Ароматна подправка и лечебна билкаКопър: Ароматна подправка и лечебна билка
Съхранява се в стъклен съд в хладилник....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: