Gotvach.bg»Избрани Колекции»Замръзяване на Копър
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Замразяване на магданоз и копърДруг метод за съхранение е с масло. В разтопено масло прибавяме нарязани магданоз или копър....
Съхранете копър за няколко месеца свеж без замразяване
Предлагаме ви една идея за свеж копър без замразяване, а рецептата е толкова лесна за изпълнение....
Съхранение на копър и магданозСлед като се замразят, извадете кубчетата нарязана зеленина и ги сложете в кутия за съхранение във фризер....
3
Замразяване и съхранение на бамя
Ето как да процедирате в тези две ситуации:
Замразяване на бамя
След като сте се снабдили с бамята трябва да огледате всяка шушулка добре и да...
Копър
Добре измит и изтръскан от водата, копърът се поставя в изправено положение в найлонов плик с цип и е готов за замразяване....
Съхранение на копър, коприва и магданозДобре измит и изтръскан от водата, копърът се поставя в изправено положение в найлонов плик с цип и е готов за замразяване....
2
Замразяване на месо и колбаси във фризерТелешкото месо, замразено на цели парчета, има срок на съхранение е от 6 до 8 месеца....
1
Внимателно избирайте опаковките за замразяване във фризера!
Вземете под внимание следните фактори, когато тръгнете да избирате опаковки за замразяване:
1....
Съвети за замразяване и съхранение на миди
Замразяване на миди във фризер
Най-лесният начин за замразяване на мидите е като ги кипнете за 5 мин. в подсолена вода докато се отворят черупките...
Храните, които не може да замразявате във фризерАко се налага да замразявате яйца поради някаква причина, най-добрият начин да го направите е като ги сварите, след това ги обелите и отделите белтъците...
3
Замразяване на чушки
Най-сигурния начин за съхранението и запазването на полезните вещества на пиперките обаче си остава замразяването във фризера....
Кои продукти не бива да замразявате във фризераВеднъж размразени, те нямат място обратно във фризера, защото повторното им замразяване може да крие висок риск за здравето ви....
4
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: