Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агне на Бавен Огън

Агне на Бавен Огън

Разгледай всички 22 кулинарни идеи за агне на бавен огън в Gotvach.bg.
Боб в гърне на бавен огънБоб в гърне на бавен огънВкусът на този боб в гърне на бавен огън е уникален! Да ви е сладко!...
Агнешко, задушено на огънАгнешко, задушено на огън
изпълнението на тази рецепта ще ви е необходима голяма тенджера, четири стъклени бутилки, дървена решетка и къща с двор, или място, където да запалите огън...
Гергьовско агне по кулскиГергьовско агне по кулски
Агнето се пълни с вече приготвената плънка, зашива се с конец и се намазва обилно с мас....
Гергьовско агне по чапкъновскиГергьовско агне по чапкъновски
Най-добре агнето се пече в пещ....
Печено агне по добруджанскиПечено агне по добруджански
Получената смес изсипваме в тава и отгоре нареждаме агнешкото месо. Покриваме с булото....
Агнешко с лукАгнешко с лук
Ври на слаб огън, докато месото омекне. Прибавя се изчистеният и нарязан лук, червеният пипер и доматите. Вари се докато лукът омекне....
Агнешко с подправкиАгнешко с подправки
Залива се с вода, колкото да покрие месото, захлупва се и се вари на умерен огън за час и половина. Поднася се с магданоз....
Агнешко с оризАгнешко с ориз
От получилия се бульон на агнешкото взимате четири чаени чаши и заливате каймата. Изцеждате ориза и го добавяте към каймата....
Агнешко с къриАгнешко с къри
1
Изрежете повечето от мазнината на месото и го нарежете на кубчета с дебелина около 2-3 см. Сложете всички продукти в тенджера под налягане. Разбъркайте...
Агнешко с риганАгнешко с риган
След като заври, го похлупете и оставете на бавен огън за 90 минути....
Агнешко с лападАгнешко с лапад
Нарежете агнешкото на късове и го запържете в сгорещената мазнин. Щом се позапържи, добавете и накълцания лук....
Агнешко в гювечетаАгнешко в гювечета
Месото се измива и нарязва. Добавят се олиото, черният пипер, солта и нарязаните на ситно джоджен, копър и магданоз. Оставя се в хладилник за два...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: