Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Боб в гърне на бавен огънВкусът на този боб в гърне на бавен огън е уникален!
Да ви е сладко!...
Агнешко, задушено на огън
изпълнението на тази рецепта ще ви е необходима голяма тенджера, четири стъклени бутилки, дървена решетка и къща с двор, или място, където да запалите огън...
Гергьовско агне по кулски
Агнето се пълни с вече приготвената плънка, зашива се с конец и се намазва обилно с мас....
Печено агне по добруджански
Получената смес изсипваме в тава и отгоре нареждаме агнешкото месо.
Покриваме с булото....
Агнешко с лук
Ври на слаб огън, докато месото омекне.
Прибавя се изчистеният и нарязан лук, червеният пипер и доматите. Вари се докато лукът омекне....
Агнешко с подправки
Залива се с вода, колкото да покрие месото, захлупва се и се вари на умерен огън за час и половина.
Поднася се с магданоз....
Агнешко с ориз
От получилия се бульон на агнешкото взимате четири чаени чаши и заливате каймата. Изцеждате ориза и го добавяте към каймата....
Агнешко с къриИзрежете повечето от мазнината на месото и го нарежете на кубчета с дебелина около 2-3 см.
Сложете всички продукти в тенджера под налягане. Разбъркайте...
1
Агнешко с лапад
Нарежете агнешкото на късове и го запържете в сгорещената мазнин. Щом се позапържи, добавете и накълцания лук....
Агнешко в гювечета
Месото се измива и нарязва. Добавят се олиото, черният пипер, солта и нарязаните на ситно джоджен, копър и магданоз. Оставя се в хладилник за два...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: