Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен заек в гювеч
Залейте с вода и печете заешкия гювеч на 250 градуса за около 2 часа и 30 минути....
Пиян заек в гювеч
Печеният заек се сервира с отлежало червено вино:) Да ви е сладко!
Пияният заек в гювеч е готов....
Пълнен заек в гювеч с картофи и моркови
Пълнен заек в гювеч с картофи и моркови стана голяма вкусотия....
Заек по креолски
След това нареждаме порциите в гювеч и ги заливаме с олиото и маслото. Отгоре слагаме нарязаната шунка и праз лука и доливаме водата....
Заек по тракийски
Нарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета....
Заек по селски
Накисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Заек по шопскиЗаешкото месо предварително се изкисва във вода, след което се сварява и обезкостява....
1
Заек по домашноПриготвя се марината от 1 л. вода и 1 л. оцет., прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
4
Заек по ПрованскиЗаекът се нарязва на порции. Парчетата месо се намазват с 4 лъжици от горчицата и се овалват в брашно. Излишното се изтръсква.
В голям дълбок тиган...
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: