Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сушена домашна пастърма с подправкиГотовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....
Пастърма от овнешко месо
Закачете парчето месо на прохладно място и след 10-тина дни пастърмата е готова за консумация.
Пастърмата от овнешко месо е готова....
Пастърма от телешки сърца
След това се прибира пастърмата в торбички в хладилника.
Пастърмата от телешки сърца е готова....
Домашна пастърма от конскоСъхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник).
Домашната пастърма от конско е готова....
1
Пастърма от телешко месоСлед едно денонощие освободете месото и намажете цялото парчета телешко с подправката за пастърма с помощта на четка....
4
Домашна пастърма от сьомга
Смесете солта със захарта, водката, подправките за пастърмата и портокаловата кора. Разбъркайте....
Салата с пастърма и телешки език
Салатата с пастърма и телешки език овкусяваме със сол, олио лимонов сок или дресинг по-желание....
Домашна пастърма от свинско месо
По нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....
Домашна пастърма от свински бут
Проверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: