Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинска Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинска пастърма с чименПастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Домашна свинска пастърма от контрафиле
След около 10 дни пастърмата е готова за консумация.
Домашната свинска пастърма от контрафиле е много сполучлива....
Свинска пастърмаСлед пресоването пастърмата се намазва с гъста каша, приготвена от равни количества червен и черен пипер, разредени с 1—2 чаени лъжички студена вода...
7
Домашна свинска пастърмаЗа да стане крехка, домашната свинска пастърма ще му трябват 1-2 месеца....
5
Боб яхния със свинска пастърма
Изчакваме 3 – 4 мин да и се отнеме солта и тогава добавяме сол на вкус към боб яхнията със свинска пастърма....
Пастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от сьомга
На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: