Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пастърма от Свинско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна пастърма от свинскоНарязвате свинското каре на филийки с дебелина около 1.5-2 см....
Мераклийска пастърма от свинско контрафилеГотовата пастърма увиваме във стреч фолио и прибираме на студено.
Добър апетит с моята мераклийска пастърма от свинско контрафиле!...
2
Домашна пастърма от свинско месо
По нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....
Свинска пастърмаПочистете свинското от кожата и тлъстината и го нарежете на тънки еднакви парчета с дебелина 2 см....
7
Домашна свинска пастърмаЗа да стане крехка, домашната свинска пастърма ще му трябват 1-2 месеца....
5
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
ПастърмаСлед 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
31
Пастърма от свинско контрафиле по рецепта на Иван МанчевПастърмата от свинско контрафиле по рецепта на Иван Манчев е готова....
9
Домашна свинска пастърма от контрафиле
След около 10 дни пастърмата е готова за консумация.
Домашната свинска пастърма от контрафиле е много сполучлива....
Домашна пастърма от свински врат
За тази свинска пастърма нарязваме си свинския врат на флейки.
Вземаме си тавичка, която трябва да е по-дълбока....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: