Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки език в сметана
Почистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете....
Телешки език с кашкавал
Езикът се сварява, обелва се и се оставя да изстине. Нарязва се на тънки парчета и се задушава в разтопеното масло....
Свински език с краве масло
Сервирам езика на тиган със сварен ориз с бульона от варенето на свинските езици....
Перфектен телешки език в масло
Телешкият език се сварява много добре, след което се нарязва на филийки и се запържва леко в масло....
Пържен свински език с масло
Пърженият свински език с масло е страхотно мезе!
Източник на рецептата за вкусен език: Petia Valcheva - Българските ястия и рецепти...
Телешки език в заквасена сметана
Готовия език обелваме и натриваме с малко сол, увиваме в пергаментова хартия, да абсорбира солта.
Нарязваме езика на ивици....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: