Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарни тайни при готвене на патешко месоДруга тайна за доброто приготвяне на патешкото месо е получаването на вкусна, хрупкава коричка....
Хитринки при готвенето на пача чорба
Затова е добре да не го пропускате, когато готвите пача чорба....
Кулинарни хитринки при готвенето с чесън
Чесънът придава специфичен аромат и вкус на редица ястия, затова тук ви предлагаме някои хитринки за готвенето с него:
- За да мирише по-слабо...
Кулинарни хитринки при готвенето на бобСлед това изхвърлете, ако е останала някаква вода, измийте го и вече е готов за готвене....
3
Съвети при готвене на бял амур
Вече знаете някои съвети при готвене на бял амур и може да изпробвате вкусната риба, приготвяйки:
- стек от бял амур;
- паниран бял амур;
-...
Съвети за готвене с пресни билки
А ето ги и нашите съвети за готвене с пресни билки:
Пресните билки винаги трябва да бъдат много добре измити....
Полезни съвети за готвене на риба
Когато готвите морска риба, напръскайте я с оцет или лимонов сок преди термичната обработка – това отстранява силната миризма....
Съвети при готвене със сусамово олио
Ориентирането сред тях кое е подходящо за готвене и при каква максимална температура, е често трудно за потребителите....
Съветите на баба: Кулинарни хитринки и тънкости при готвенето на супи
Много от тънкостите в готвенето можем да научим именно от нашите баби....
Хитринки при готвенето правят манджата по-вкуснаГотвенето е много по-приятно и лесно, ако спазвате някои дребни правила....
1
Тайни при готвенето на вкусни супички
Ето някои правила, които винаги трябва да спазваме, за да приготвим вкусни супи:
- Когато варим супи, месото се залива със студена вода, а във...
Кулинарни тайни при готвенето на каракуда
Каракудата е сладководна риба. Има много кости, въпреки че не е много едра риба. В България се среща в много язовири. В каракудата има витамини...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: