Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински врат по бохемскиПасират се зеленчуците до гладък сос, отново се затоплят и се заливат парчетата печено свинско.
Свинският врат по бохемски е много вкусен!...
Печен обезкостен свински врат
Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....
Свински врат с глазураМесото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват.
Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
1
Свински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява.
Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...
Бавно печен свински вратЯстието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат.
Бавно печеният свински врат е готов....
1
Свински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки.
Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта, пиперът...
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...
Пълнен свински далак
Далаците се пълнят с получената плънка и се слагат в тава.
Ако има останала плънка, се разпределя около далаците....
Варена Шунка от Свински Врат
След 2 часа парчето свинско се поставя в студена вода. След като се охлади, се подсушава добре и прибира в хладилника....
Пиян свински врат на фурнаСвинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см....
1
Печен свински врат на фурнаПри сервиране полейте печеното свинско със соса.
Печеният свински врат на фурна е готов....
1
Свински врат в зелев лист
Нарежете месото на пържоли около 2 см широки, след което ги нарежете на половина или разделете на три, ако са много големи. Поръсете ги с черен пипер...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: