Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен Свински Врат

Пълнен Свински Врат

Разгледай всички 24 авторски предложения за пълнен свински врат в Gotvach.bg.
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемскиПасират се зеленчуците до гладък сос, отново се затоплят и се заливат парчетата печено свинско. Свинският врат по бохемски е много вкусен!...
Печен обезкостен свински вратПечен обезкостен свински врат
Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои...
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината...
Бавно печен свински вратБавно печен свински врат
1
Ястието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат. Бавно печеният свински врат е готов....
Свински Врат в ГювечСвински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки. Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта, пиперът...
Свински врат на скараСвински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате. Нареждаме...
Пълнен свински далакПълнен свински далак
Далаците се пълнят с получената плънка и се слагат в тава. Ако има останала плънка, се разпределя около далаците....
Варена Шунка от Свински ВратВарена Шунка от Свински Врат
След 2 часа парчето свинско се поставя в студена вода. След като се охлади, се подсушава добре и прибира в хладилника....
Пиян свински врат на фурнаПиян свински врат на фурна
1
Свинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см....
Печен свински врат на фурнаПечен свински врат на фурна
1
При сервиране полейте печеното свинско със соса. Печеният свински врат на фурна е готов....
Свински врат в зелев листСвински врат в зелев лист
Нарежете месото на пържоли около 2 см широки, след което ги нарежете на половина или разделете на три, ако са много големи. Поръсете ги с черен пипер...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: