Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за готвене със солТака че, или трябва да солите месото известно време преди готвене или непосредствено преди готвене.
Колко сол?...
Тънкости за готвене в гювеч
Какъв по-добър метод от готвенето в гювеч?
Това е бърз, лесен и полезен начин за приготвянето на ястията....
Заместители на алкохола при готвене
Алкохолът, независимо дали е вино, бренди или някакъв друг вид, е често срещан в много рецепти за готвене....
Темпура - японската техника на готвене
Думата темпура означава техника на готвене в японката кухня....
Съвети при готвене без мазнинаАко все пак обичате мазнината за готвене, то поне залагайте на зехтин....
1
Съвети за готвене на пара
Ако уредът за готвене на пара има три кошнички, се препоръчва третата да се използва предимно за размразяване на храна, тъй като при гответе в двете...
Тънкости при готвене на мусакаНа първо място продуктите, с които готвите, трябва да бъдат качествени....
1
Готвене с кокосово масло
Тези му качества го превръщат в една от най-здравословните мазнини за готвене....
Съвети при готвене със сусамово олио
Ориентирането сред тях кое е подходящо за готвене и при каква максимална температура, е често трудно за потребителите....
Какъв зехтин да изберем при готвене?
Може да се използва за всякакъв вид готвене, както и за подправяне на салати....
Съвети при готвене на бял амур
Какъвто и начин за готвене на белия амур да изберете, не забравяйте, че като всяка друга сладководна риба той може да е заразен с паразити....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: