Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за готвене на патицаПреди да започнете да я готвите много старателно трябва да я измиете с вода – отвътре и отвън;
2....
Пяната при готвене на манджаПо същия начин може да бъде отстранена и пяна при готвенето на някои варива като боб, леща, нахут....
13
Съвети при готвене на бамя
Ако вашата бамя е съхранявана в хладилника, преди да започнете да готвите я извадете и я оставете да се стопли до стайна температура....
Здравословно готвене в керамични съдове
Температурата на готвене може да достигне до 250 градуса и готвенето може да продължи около час....
Съвети за готвене на патладжаниНезависимо как ще го приготвяте - дали ще го добавяте в гювеч, или ще го пържите, задължително е да го отцедите преди да сте започнали същинското готвене...
1
Тънкости при готвене на аспержиПреди да започнете обработката на младите аспержи трябва да изрежете малка част от стеблата им, но непосредствено преди готвенето им....
1
Здравословно готвене в глинени съдове
На първо място, след като готвите в глинен съд, трябва да го изчистите много добре....
Алтернатива на олиото за готвене
Може да се използва както за готвене, така и за едно по-добро овкусяване на салати....
Кои са бананите за готвене?
Бананите са сред най-масово консумираните плодове навсякъде по света. Освен пресни или добавени към любимия Ви десерт, те могат да бъдат използвани...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: