Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Китайски сладкиш
Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза.
Покрийте го с пласт...
Китайски питкиБрашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се...
Китайски омлет
Почистете китайския тиган със салфетка, сипете в него олиото и запържете манатарките....
Китайски пелмени
Замесете тесто от брашното, олиото и водата. Добавете брашно, ако е необходимо за нелепнещо тесто. Направете го на топка и го увийте в свежо фолио...
Китайска салата от маринована тиква
Тиквата се реже на парчета с големина около 2 сантиметра. В тенджерка се кипва водата заедно с канелата, оцета, захарта и карамфилчетата.
Добавя...
Китайска пилешка супа с шунка
Месото се сварява в малко вода и се нарязва на ситно.
Добавят се нарязаните шунка и бамбук и се заливат с бульона.
Обира се пяната, която...
Китайска салата с говеждо филе
Заливаме месото с 1 л. вода, прибавяме едро нарязания лук и посоляваме. Варим на бавен огън 90 минути.
Почистваме чушките и морковите и ги нарязваме...
Пикантна Китайска Салата с Краставици
Измиваме и нарязваме краставиците на кръгчета.
В малка тенджера кипваме водата и сипваме вътре краставиците.
Добавяме соевия сос, джинджифила...
Китайска зеленчукова супа с яйце
Това е китайска супа, чиято основа е зеле, морков, яйце и някакъв основен протеинов източник....
Ризото по китайски
В два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Задушено китайско зеле
Водата се загрява и когато кипне, се добавят зехтинът и нарязаният на ивички морков.
След 5 минути се добавя и нарязаното на ивици зеле, захарта...
Китайски подлютен сос
Оставете китайския подлютен сос да ври за 1 минута и добавете малко сол и черен пипер....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка: