Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кьопоолу Зимнина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновено кьопоолуПри сервиране кьопоолуто се овкусява с олио, оцет и счукан чесън.
Обикновеното кьопоолу е готово....
1
Домашно кьопоолуОвкусете домашното кьопоолу с олио, оцет и сол. Объркайте отново и поднесете с украса от магданоз.
Домашното кьопоолу е много вкусно....
4
Разядка кьопоолуПосолете и разбъркайте кьопоолуто.
Разядката кьопоолу е готова.
Източник: Ралица Николаева...
1
Трънско кьопоолу
Нарежете на ситно пресните чубрица и копър и поръсете с тях кьопоолуто.
Овкусете с олио, оцет и сол на вкус....
Млечно Кьопоолу
Във фурната изпичаме патладжаните. Обелваме ги и с помощта на пасатор, ги пасираме.
Готовата смес я прибавяме към майонезата и цеденото кисело...
Кьопоолу със сирене
Патладжанът и чушките се изпичат и се задушават. През това време се сварява вода в малка тенджерка и в нея се пуска доматът за около минута докато...
Кьопоолу с майонезаПатладжаните изпичам във фурната. Обелвам и отцеждам. Пасирам.
Овкусявам със сол, олио, оцет, пресования чесън и майонеза. Разбърквам, добавям...
9
Лесно лятно кьопоолу
Нарежете на парченца и пасирайте кьопоолуто.
Овкусете лесното лятно кьопоолу с пасиран чесън, сол и зехтин.
Много вкусно!...
Консервирано домашно кьопоолуВсички знаем, че кьопоолуто е разкошно лятно предястие, а затворено в консерва, ще му се наслаждаваме и в студените зимни месеци....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: