Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марината за Агнешко Бутче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Агнешко Бутче

Марината за Агнешко Бутче

Открий всички 23 избрани предложения за марината за агнешко бутче в Gotvach.bg.
Агнешко бутче с маринатаАгнешко бутче с маринатаАгнешкото бутче с марината е готово....
Агнешко бутче в лимонова маринатаАгнешко бутче в лимонова марината
Добавете агнешкото, разбъркайте и го оставете да се маринова за 12-24 часа....
Агнешко бутче с картофиАгнешко бутче с картофи
Покрийте тавата с фолио и сложете агнешко бутче с картофи да се пече на 180-200 градуса около 2 - 2.30 часа....
Агнешко Бутче с МаслиниАгнешко Бутче с Маслини
Агнешкия бут печем на намалена фурната до 180°C и печете още 1 час и 15 минути....
Агнешко бутче с билкиАгнешко бутче с билки
Накрая се маха алуминиевото фолио и печеното агнешко бутче се допича на горен реотан да хване коричка....
Агнешко бутче с бадемиАгнешко бутче с бадеми
Смесват се счуканият чесън, розмаринът, бадемите, настърганата кора на лимона, чубрицата, черният пипер и зехтинът. В тази смес се овалва месото и...
Агнешко бутче в кораАгнешко бутче в кора
Изпеченото бутче се покрива с месото на наденицата и се увива в разточеното бутертесто. Краищата му се залепват с вода....
Агнешко бутче с ментаАгнешко бутче с мента
Месото се надупчва с остър нож и в дупките се слагат листата мента. Намазва се с олиото и се наръсва със солта и смлените три вида пипер....
Агнешко бутче с джодженАгнешко бутче с джоджен
Преди да го поставим във фурната, слагаме върху бутчето парченца масло и наливаме отстрани водата в тавата....
Печено агнешко бутче с дреболииПечено агнешко бутче с дреболии
Агнешкото бутче се насича на порционни парчета, осолява се, слага се в голяма тава....
Гергьовско агнешко бутче с манатаркиГергьовско агнешко бутче с манатарки
Вземаме агнешкото бутче, измива, подсушаваме, намазваме с краве масло, сол, червен и черен пипер....
Печено агнешко бутче с плънкаПечено агнешко бутче с плънка
Обезкостяваме бутчето, разрязваме го и го начукваме. Посоляваме го с малко сол. Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
52
40
32
21
10
Дай твоята оценка: