Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди по Сицилиански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди по Сицилиански

Миди по Сицилиански

Разгледай всички 12 подбрани съвети за миди по сицилиански в Gotvach.bg.
Миди по италианскиМиди по италиански1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера; 2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...
Салата от миди по сицилианскиСалата от миди по сицилиански
Приготвя се дресинг, като зехтинът се смесва с лимоновия сок, каперсите, нарязания на ситно чесън, магданоза, солта и черния пипер. Мидите се...
Миди по италиански върху талиателиМиди по италиански върху талиатели
В тигана с мазнината се запържват първо лукът с трите скилидки чесън. Към тях се добавя маслото, гъбит , доматите и се запържват около 2-3 мин. Добавя...
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
Ако има неотворени миди, те се изхвърлят....
Миди по бургаскиМиди по бургаски
Мидите по бургаски са много вкусни....
Миди по кастилскиМиди по кастилски
Тази рецепта за миди е типична за областа Кастия и Леон или по-точно град Самора....
Миди по ориенталскиМиди по ориенталски
Добавяме сол, олио и сипваме отгоре от водата на сварените миди....
Миди по каварненскиМиди по каварненски
Да ви е сладко с тези миди по каварненски....
Миди по шабленскиМиди по шабленски
Ястието миди по шабленски се готви, докато всичката вода извори и оризът се сготви напълно....
Миди по провансалскиМиди по провансалски
Мидите по провансалски се поръсват с магданоз и пармезан. Приятно приготвяне!...
Миди по испанскиМиди по испански
1
Мидите се сваряват в подсолена вода и след като се отцедят, се запържват в част от олиото. В останалото олио се запържва нарязаният на ситно лук....
Миди по моряшкиМиди по моряшки
2
Изстържете и измийте добре мидите. Сложете ги в тенджера с бучка масло, нарязания на ситно лук и виното. Варете на силен огън, докато се отворят,...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: