Gotvach.bg»Избрани Колекции»Оригинална Банска Капама
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оригинална Банска Капама

Оригинална Банска Капама

Разгледай всички 12 избрани предложения относно оригинална банска капама в Gotvach.bg.
Банска КапамаБанска КапамаПечене Под капака на гювеча слагаме фолио за печене, притиснато към главата на съда, за да не издиша под капака....
Капама в гювечетаКапама в гювечета
Капамата в гювечета е готова....
Капама в гърнеКапама в гърне
Залейте ги с виното и изпечете капамата в затоплена фурна до сготвяне на всички продукти. Сервирайте капамата в гърне, докато е още топла....
Капама в тикваКапама в тиква
1
Затваря се с капака пълнената тиква и се увива плътно с фолио. Капамата в тиква се пече около 100 - 120 минути на 200 градуса....
Капама в гювечКапама в гювеч
3
На дъното на гювеча слагаме мазнина и зелеви листа. Нареждаме сармите, приготвени от кълцаното месо, ориза, овкусени с кимион, черен пипер и чубрица...
Новогодишна капама в гювечНовогодишна капама в гювеч
новогодишната капама в гювеч се оставя да поизстине в нея....
Капама с кисело зелеКапама с кисело зеле
Капамата с кисело зеле е готова....
Пловдивска капама с телешкоПловдивска капама с телешко
Похлупваме пръстеният съд плътно с капак. Слагаме ястието да се пече за 2 часа в умерена фурна....
Капама в Crock-potКапама в Crock-pot
Накрая запичаме кавърмата във фурната за 20-30 минути, така както си е в съда, но без капака. Лесната капама е готова....
Пилешка капама с гъбиПилешка капама с гъби
3
Отстраняваме скилидките чесън и клончето от чубрица и поднасяме капамата топла....
Капама с прясно зелеКапама с прясно зеле
2
Зелето нарязваме на ситно. В дълбок тиган задушаваме лука и ориза, като овкусяваме с червения и черния пипер. Готовата плънка изсипваме при зелето...
Капама с домашен петелКапама с домашен петел
Капамата се пече 1 час на 200 градуса да заври. Намаля се за още 2 часа на 150 градуса. Капамата с домашен петел е готова....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: