Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладкиш Агнес
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш Агнес

Сладкиш Агнес

Открий всички 23 подбрани съвети относно сладкиш агнес в Gotvach.bg.
Сладкиш АгнесСладкиш АгнесИзчаквам 2-3 часа, преди да нарежа готовия сладкиш, за да засъхне кремът....
Здравословен сладкиш АгнесЗдравословен сладкиш Агнес
5
Оставяме маслото да омекне на стайна температура. Смиламе ядките и добавяме маслото, пресятото брашно, ванилията, захарта, меда, бакпулвера. Омесваме...
Класически орехов сладкиш АгнесКласически орехов сладкиш Агнес
Залейте напълно охладения сладкиш Агнес с глазурата и оставете да се изсуши напълно за една нощ или на 40 градуса във фурната за час....
Любимия ми сладкиш АгнесЛюбимия ми сладкиш Агнес
Маслото се оставя при стайна температура да омекне. После се разбъркват пудрата захар и маслото с миксер. След това се добавят орехите, бакпулверът...
АгнесАгнес
В купа разбиваме белтъците и захарта на пухкав сняг. След което добавяме маслото, орехите, брашното с бакпулвера и лимоновата кора. С дървена...
Агнес ПагоАгнес Паго
4
Разбиваме маслото с 1 чаша пудра захар до пухкав крем. Добавяме млените орехи, брашното и при внимателно и леко бъркане - четирите белтъка, разбити...
Торта АгнесТорта Агнес
Оставете тортата Агнес в хладилник за 1 денонощие или най-добре за няколко дена....
Печено агне с оризПечено агне с ориз
Шпиковаме добре измито и подсушено агнешко, правейки прорези по цялата му повърхност. Поставяме по половин скилидка чесън в прорезите. Смесете...
Агнес с шоколадова украсаАгнес с шоколадова украса
4
През това време разбъркваме жълтъците, 2 ванилии и пудрата захар на гъст крем, с който заливаме топлия сладкиш....
Пълнено агне с девесилПълнено агне с девесил
Агнето се почиства, измива се и се посолява отвън и отвътре. Оставя се така 2 часа. В това време се сварява за 30 минути белият и черният дроб, сърцето...
Пълнено гергьовско агне с булгурПълнено гергьовско агне с булгур
Заливате агнешките дреболии със студена вода и варите до пълна готовност. Изваждате ги и ги режете на дребни парченца. Сгорещете 4-5 с.л. олио...
Пълнено агне с дроб сармаПълнено агне с дроб сарма
Хубаво е агнето да е заклано от предния ден, за да престои една нощ в хладилника. За дроб сармата Гъбите нарязани не толкова на дребно се изпържват...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: