Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сладкиш Агнес
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш Агнес

Сладкиш Агнес

Открий всички 23 подбрани съвети относно сладкиш агнес в Gotvach.bg.
Сладкиш АгнесСладкиш АгнесИзчаквам 2-3 часа, преди да нарежа готовия сладкиш, за да засъхне кремът....
Здравословен сладкиш АгнесЗдравословен сладкиш Агнес
5
Оставяме маслото да омекне на стайна температура. Смиламе ядките и добавяме маслото, пресятото брашно, ванилията, захарта, меда, бакпулвера. Омесваме...
Любимия ми сладкиш АгнесЛюбимия ми сладкиш Агнес
Маслото се оставя при стайна температура да омекне. После се разбъркват пудрата захар и маслото с миксер. След това се добавят орехите, бакпулверът...
Класически орехов сладкиш АгнесКласически орехов сладкиш Агнес
Залейте напълно охладения сладкиш Агнес с глазурата и оставете да се изсуши напълно за една нощ или на 40 градуса във фурната за час....
АгнесАгнес
В купа разбиваме белтъците и захарта на пухкав сняг. След което добавяме маслото, орехите, брашното с бакпулвера и лимоновата кора. С дървена...
Торта АгнесТорта Агнес
Оставете тортата Агнес в хладилник за 1 денонощие или най-добре за няколко дена....
Агнес ПагоАгнес Паго
4
Разбиваме маслото с 1 чаша пудра захар до пухкав крем. Добавяме млените орехи, брашното и при внимателно и леко бъркане - четирите белтъка, разбити...
Печено агне с оризПечено агне с ориз
Шпиковаме добре измито и подсушено агнешко, правейки прорези по цялата му повърхност. Поставяме по половин скилидка чесън в прорезите. Смесете...
Пълнено агне с девесилПълнено агне с девесил
Агнето се почиства, измива се и се посолява отвън и отвътре. Оставя се така 2 часа. В това време се сварява за 30 минути белият и черният дроб, сърцето...
Агнес с шоколадова украсаАгнес с шоколадова украса
4
През това време разбъркваме жълтъците, 2 ванилии и пудрата захар на гъст крем, с който заливаме топлия сладкиш....
Пълнено агне с дроб сармаПълнено агне с дроб сарма
Хубаво е агнето да е заклано от предния ден, за да престои една нощ в хладилника. За дроб сармата Гъбите нарязани не толкова на дребно се изпържват...
Пълнено гергьовско агне с булгурПълнено гергьовско агне с булгур
Заливате агнешките дреболии със студена вода и варите до пълна готовност. Изваждате ги и ги режете на дребни парченца. Сгорещете 4-5 с.л. олио...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: