Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Торта Агнес

Торта Агнес

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за торта агнес в Gotvach.bg.
Торта АгнесТорта АгнесОставете тортата Агнес в хладилник за 1 денонощие или най-добре за няколко дена....
АгнесАгнес
В купа разбиваме белтъците и захарта на пухкав сняг. След което добавяме маслото, орехите, брашното с бакпулвера и лимоновата кора. С дървена...
Агнес ПагоАгнес Паго
4
Разбиваме маслото с 1 чаша пудра захар до пухкав крем. Добавяме млените орехи, брашното и при внимателно и леко бъркане - четирите белтъка, разбити...
Сладкиш АгнесСладкиш Агнес
12
Захарта и маслото разбивам до побеляване и към тях прибавям смлените орехи и брашното. Отделям белтъците от жълтъците на яйцата и разбивам белтъците...
Здравословен сладкиш АгнесЗдравословен сладкиш Агнес
5
Оставяме маслото да омекне на стайна температура. Смиламе ядките и добавяме маслото, пресятото брашно, ванилията, захарта, меда, бакпулвера. Омесваме...
Пълнено агне с девесилПълнено агне с девесил
Агнето се почиства, измива се и се посолява отвън и отвътре. Оставя се така 2 часа. В това време се сварява за 30 минути белият и черният дроб, сърцето...
Любимия ми сладкиш АгнесЛюбимия ми сладкиш Агнес
Готовата торта се маже с глазурата, поръсва се със смлени орехи и шокопръчици. Оставя се да престои за 1 час на хладно....
Агнес с шоколадова украсаАгнес с шоколадова украса
4
Разделяме жълтъци от белтъци. Белтъците разбиваме на сняг, маслото разбиваме със захарта, разбиваме, докато се стопи захарта. Добавяме орехите...
Класически орехов сладкиш АгнесКласически орехов сладкиш Агнес
Залейте напълно охладения сладкиш Агнес с глазурата и оставете да се изсуши напълно за една нощ или на 40 градуса във фурната за час....
Печено агне с оризПечено агне с ориз
Шпиковаме добре измито и подсушено агнешко, правейки прорези по цялата му повърхност. Поставяме по половин скилидка чесън в прорезите. Смесете...
Пълнено гергьовско агне с булгурПълнено гергьовско агне с булгур
Заливате агнешките дреболии със студена вода и варите до пълна готовност. Изваждате ги и ги режете на дребни парченца. Сгорещете 4-5 с.л. олио...
Великденско пълнено агне с бобВеликденско пълнено агне с боб
Накиснете боба от предната вечер, а на сутринта го сложете с нова вода да се свари, отцедете го и го посолете. Агнето, добре почистено, натъркайте...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: