Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Великденско пълнено агне с булгурИзмийте добре агнето, леко го подсушете и хубаво го осолете отвън и вътре.
Сварете дреболиите в подсолена вода, извадете ги и ги нарежете ситно...
Пълнено агне с дроб сарма
Хубаво е агнето да е заклано от предния ден, за да престои една нощ в хладилника.
За дроб сармата
Гъбите нарязани не толкова на дребно се изпържват...
Пълнено печено агне с пресни картофи
Измиваме добре агнето и го окачваме да се изцеди. След това го посоляваме го и поръсваме с черен и червен пипер. Намазваме го с половината масло отвътре...
Агне с дробене в селска пещЦяло агне или яре.
Запържваме всички продукти, нарязани по-едро, защото ще се готвят доста време, дробене (вътрешностите на агнето), ситно нарязано...
4
Бавно печено агне с натурален вкусСложете в купа зехтина със солта, черен и червен пипер и разбъркайте.
Поставете месото в голяма тава и хубаво втрийте подправките в агнешкото, около...
7
Пълнено агне с дреболии, гъби и оризПочистете, измийте и подсушете агнето. Отвътре го осолете добре. Запържете последователно лука, гъбите, предварително сварените и нарязани агнешки...
1
Печено агне с плънка и свежа салата
Агнето се почиства добре и се измива. Агнешките дреболии се измиват добре. Слагат се в тенджера като не се ползва черният дроб. Тенджерата се пълни...
Печено агне с плънка от зелен лук
Изчистването агне се измива, посолява се отвън и отвътре и се обтрива с черен пипер.
Дреболиите, почистени, се сваряват в подсолена вода и се...
Ребърца от младо агне с ориз и лукИзмийте агнешките ребърца, залейте с обилно количество вода, така че да ги покрива поне три пръста и ги сварете. Ако по тях няма много мазнина, може...
1
Торта с блатове за торта Медовик
Отваряме си пакета с домашни блатове за торта Медовик /купени са от руски магазин/....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
52
40
31
21
10
Дай твоята оценка: