Gotvach.bg»Избрани Колекции»Страхотно Ризото с Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кайма в тесто
Отгоре се изсипва плънката с кайма. Отделно се разбиват яйцата, прясното мляко и солта....
Задушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Кайма от риба
Омесете каймата от риба и я използвайте за приготвянето на рибен фарш, рибни кюфтета и т.н....
Омлет с кайма в тиган
Ако каймата е свинска или смес от свинско и говеждо месо, тогава трябва да се пържи без масло, ако е телешка кайма, тогава ще ви трябва малко допълнително...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: