Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сьомга Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Заешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа.
След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Ирландско рагу
Месото се реже на резени, натрива се със сол и се запържва до златисто в смес от половината масло и половината от зехтина.
Лукът се нарязва на...
Зеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри.
Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Овнешко рагу
Нарязваме месото на кубчета, заливаме с горещ бульон или вода, посоляваме и задушаваме на много тих огън почти до омекване.
Прибавяме нарязаните...
Свинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Телешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината.
Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете.
Изпържете, налейте...
Будапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване.
Прибавете месото и го запечатайте...
Рагу от гъби
Нарязаните на едро добре измити гъби и лук се задушават в маслото 10 мин.
Посоляват се, заливат се с 1 ½ чаена чаши кипяща вода, в която е размито...
Свинско рагу супа
Обелват се и се нарязват картофите, лукът и морковите.
Нарязва се зелето и магданозът. Всичко се слага в тенджера под налягане.
Долива се с...
Зимно зеленчуково рагу
Нарязваме картофите на кубчета и ги запържваме в част от маслото. Отделно задушаваме ситно нарязаните моркови, лук, ряпа и магданоз.
Прехвърляме...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: