Gotvach.bg»Избрани Колекции»Сьомга Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри.
Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Будапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване.
Прибавете месото и го запечатайте...
Ирландско рагу
Месото се реже на резени, натрива се със сол и се запържва до златисто в смес от половината масло и половината от зехтина.
Лукът се нарязва на...
Телешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината.
Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете.
Изпържете, налейте...
Свинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Заешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа.
След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Пролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Овнешко рагу
Нарязваме месото на кубчета, заливаме с горещ бульон или вода, посоляваме и задушаваме на много тих огън почти до омекване.
Прибавяме нарязаните...
Рагу по тиролски
Сгорещете половината от маслото и запържете в него нарязания лук.
Добавете нарязаните на малки парчета месо и наденички, овкусете със сол, черен...
Рагу от зеленчуци
Почистваме, измиваме и нарязваме зеленчуците на дребно и ги запържваме в зехтина, като ги разбъркваме, добавяме и подправките.
Прибавяме виното...
Рагу от гъби
Нарязаните на едро добре измити гъби и лук се задушават в маслото 10 мин.
Посоляват се, заливат се с 1 ½ чаена чаши кипяща вода, в която е размито...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: