Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомга Рагу

Сьомга Рагу

Открий всички 12 подбрани съвети относно сьомга рагу в Gotvach.bg.
Сьомга рагуСьомга рагуПоднесете порция сьомга рагу, поръсена с накълцан пресен магданоз....
Пролетно рагуПролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Заешко рагуЗаешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Ирландско рагуИрландско рагу
Месото се реже на резени, натрива се със сол и се запържва до златисто в смес от половината масло и половината от зехтина. Лукът се нарязва на...
Зеленчуково рагуЗеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Овнешко рагуОвнешко рагу
Нарязваме месото на кубчета, заливаме с горещ бульон или вода, посоляваме и задушаваме на много тих огън почти до омекване. Прибавяме нарязаните...
Свинско рагуСвинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Телешко рагуТелешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете, налейте...
Будапещенско рагуБудапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване. Прибавете месото и го запечатайте...
Рагу от гъбиРагу от гъби
Нарязаните на едро добре измити гъби и лук се задушават в маслото 10 мин. Посоляват се, заливат се с 1 ½ чаена чаши кипяща вода, в която е размито...
Свинско рагу супаСвинско рагу супа
Обелват се и се нарязват картофите, лукът и морковите. Нарязва се зелето и магданозът. Всичко се слага в тенджера под налягане. Долива се с...
Зимно зеленчуково рагуЗимно зеленчуково рагу
Нарязваме картофите на кубчета и ги запържваме в част от маслото. Отделно задушаваме ситно нарязаните моркови, лук, ряпа и магданоз. Прехвърляме...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: