Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомга Рагу

Сьомга Рагу

Открий всички 12 подбрани съвети относно сьомга рагу в Gotvach.bg.
Сьомга рагуСьомга рагуПоднесете порция сьомга рагу, поръсена с накълцан пресен магданоз....
Зеленчуково рагуЗеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Будапещенско рагуБудапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване. Прибавете месото и го запечатайте...
Ирландско рагуИрландско рагу
Месото се реже на резени, натрива се със сол и се запържва до златисто в смес от половината масло и половината от зехтина. Лукът се нарязва на...
Телешко рагуТелешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете, налейте...
Свинско рагуСвинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Заешко рагуЗаешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Пролетно рагуПролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Овнешко рагуОвнешко рагу
Нарязваме месото на кубчета, заливаме с горещ бульон или вода, посоляваме и задушаваме на много тих огън почти до омекване. Прибавяме нарязаните...
Рагу по тиролскиРагу по тиролски
Сгорещете половината от маслото и запържете в него нарязания лук. Добавете нарязаните на малки парчета месо и наденички, овкусете със сол, черен...
Рагу от зеленчуциРагу от зеленчуци
Почистваме, измиваме и нарязваме зеленчуците на дребно и ги запържваме в зехтина, като ги разбъркваме, добавяме и подправките. Прибавяме виното...
Рагу от гъбиРагу от гъби
Нарязаните на едро добре измити гъби и лук се задушават в маслото 10 мин. Посоляват се, заливат се с 1 ½ чаена чаши кипяща вода, в която е размито...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
44
30
23
10
Дай твоята оценка: