Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Не говори лошо за никого никога! Ето защоНе говори лошо за никого никога! Ето защо
20 Дек.
Научете се да виждате ярките цветове на живота, като така никога няма да се изкушите да говорите лошо за другите....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
26 Септ.
8
В киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето. Вземете една кора, намажете с четка с малко масло...
Салата с ябълки, салам и майонезаСалата с ябълки, салам и майонеза
11 Дек.
Нарязваме на тънки ивички салама, ябълките и краставицата. Лукът се нарязва на филийки....
Салата с телешки салам и ябълкиСалата с телешки салам и ябълки
21 Юни
Нарязваме салама и обелените ябълки. Разбъркваме ги със ситно нарязаните лук и магданоз. Подправяме майонезата с горчица и лимонов сок на вкус. Поливаме с нея салама и ябълките. Разбъркваме....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
11 Юни
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
28 Юли
1
Този кекс се нарича шофьорски, защото никога не съхне и е винаги мек. Издържа дълго време, затова шофьорите го предпочитат. Приготвя се лесно и бързо....
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
24 Април
4
Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее...
Видове салати или правите ли разлика от салата до салатаВидове салати или правите ли разлика от салата до салата
17 Април
1
Тези салати трябва да са леки и ароматни, като се съобразявате с какво ги поднасяте. Няма да е удачно да сервирате картофена салата с картофен чипс и пържени картофи....
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
08 Дек.
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиНискокалоричен бананов кекс за (не)трениращи
25 Септ.
2
За този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре. След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес. Диетичният кекс се пече...
Не слагайте никога в блендера тези неща! Никога!Не слагайте никога в блендера тези неща! Никога!
28 Септ.
В тази статия Ви представяме 6 неща, които никога не трябва да поставяте в блендера си. Той е изключително добър приятел в кухнята, невероятен кухненски уред, който улеснява работата ви....
Тесто за мекици, което не задържа мазнинаТесто за мекици, което не задържа мазнина
26 Ноем.
Това е рецепта за тесто за мекици, които не стават мазни, тъй като не задържат мазнината при пърженето....
Кюфтета на тиган, които не задържат мазнинаКюфтета на тиган, които не задържат мазнина
14 Ноем.
Изваждат се в чиния, сервираме кюфтетата на тиган, които не задържат мазнина с прясна зелена салата, маслини и домати. Много вкусно за вечеря! Добър апетит!...
Тиквички, които НЕ замърсяват олиото при пърженеТиквички, които НЕ замърсяват олиото при пържене
09 Юли
Измийте и нарежете тиквичката на колелца. Посолете със сол и оставете така за 10- 15 минути, за да се осоли. Сложете брашното в чиния. Оваляйте всяко едно парченце от двете страни. Изтръскайте от излишното количество....
Не добавяйте тези продукти към салатата си, ако искате да отслабнетеНе добавяйте тези продукти към салатата си, ако искате да отслабнете
19 Май
За хрупкавост на салатата се използват крутони, а те най-често са пържени, направени от бял хляб, което означава, че добавяте рафинирани въглехидрати към менюто си....
Не гответе никога бекон така!Не гответе никога бекон така!
06 Март
1
Солта Когато готвите с бекон, НИКОГА не забравяйте, че той също съдържа сол. Ако използвате бекон във вашата рецепта, е необходимо да намалите солта на половина....
Зодиите, които никога не изневеряватЗодиите, които никога не изневеряват
25 Май
Той никога не стартира отношения, в които не вижда бъдеще. Помнят какво ги е наранило и никога не биха го причинили на своята половинка....
Бухнало тесто за мекици, което не задържа мазнинаБухнало тесто за мекици, което не задържа мазнина
27 Януари
Затоплете прясното мляко и водата до 37 градуса, т.е. при потапяне на кутрето топлината да е приятна, а не пареща. Отделете 3 с.л. от топлото прясно мляко, в което активирайте маята с 1 ч.л. захар и 1 ч.л. брашно....
Отровен салам едва не уби десетокласник!Отровен салам едва не уби десетокласник!
29 Февр.
Момчето си направило сандвич със салам, в който забелязал синкава точка. Той не ѝ обърнал внимание и изял обяда си....
Салата с царевица и саламСалата с царевица и салам
31 Май
Нарежете салама на дребно. В голям тиган или тенджерка загрейте олиото и задушете зеленчуците заедно със салама. Към сместта се добавят айцата и сметаната и хубаво се разбърква....
Салата с царевица и саламСалата с царевица и салам
31 Май
Нарежете салама на дребно. В голям тиган или тенджерка загрейте олиото и задушете зеленчуците заедно със салама. Към сместта се добавят айцата и сметаната и хубаво се разбърква....
Храните, които никога не се развалятХраните, които никога не се развалят
21 Август
Трябва да знаете обаче, че има и храни, които не са бъкани с химикали, но не се развалят много дълго време или дори никога, ако бъдат съхранявани правилно. Сред тези храни е медът....
Диетолозите никога не докосват тези храни!Диетолозите никога не докосват тези храни!
04 Септ.
Но дори и те никога не си позволяват тези храни: Бекон Един от най-популярните диетолози в САЩ - Бони Тауб-Дикс, собственик на сайта betterthatdieting, заявява, че никога не би си позволил да докосне бекон....
Жените, които никога не се омъжватЖените, които никога не се омъжват
08 Ноем.
59
Никога не знаеш какво ще измислят в следващата минута....
Царевична салата с кашкавал и саламЦаревична салата с кашкавал и салам
06 Септ.
В купа за салата се смесват царевицата, доматите, чушките, лукът и беконът. Добавя се настърганият кашкавал, червеният пипер, майораната и солта. Всичко се залива с дресинга и се разбърква....