Добринка Петкова
Добринка Петкова
Мастър Шеф

Моите коментари

Ще го потърся в магазина,ако не го намеря,ще опитам да си го направя :)
Голяма вкусотия си спретнала,Софи!Пестото как се приготвя,или го купуваш готово?
Благодаря за отговора!Така си помислих,че е някакъв крокан- ще го пробвам десерта и ако стане сполучлив,ще споделя!
Интересно предложение! Освен с филирани бадеми,с какво друго е поръсен десерта?
Благодаря,Софи!Наистина се получи много вкусно ястие.Към плънката,може да се добавят и гъбки! :)
Има няколко вида печурки,един от този вид е горската печурка.
Благодаря!Киселото мляко може да се пропусне,беше ми останало и реших да го използвам,но това по никакъв начин не повлия на вкуса.
Благодаря! Определено това е любимият ми вид торти през този сезон,приготвят се лесно винаги се получават.
Благодаря!Наистина става много вкусно,нещо като мързеливи еклери :)
Без набухвател е,яйцата трябва да се разбият много добре и брашно се разбърква внимателно с шпатула.
Аз съм използвала домашно козе сирене,което беше със страхотен вкус.Но може да го замениш с краве сирене,няма да промени вкуса на ястието.
Благодаря!Радвам се,че ви харесва.
Наистина стават много вкусни,така приготвени.Разбира се,че може да сложиш продукти с каквито разполагаш и обичаш.
Любимото ми гювече -така го приготвяха в ресторанта в който работех,като слагаха луканка и се казваше Сирене по Врачански,без колбас е по Шопски.
Чудни хлебчета,представям си каква вкусотия са.
Не се разтапя.Аз ги овалвам в брашно,оставям да престоят в хладилника за няколко часа и след това ги панирам в яйца и галета.
Страхотно предложение,и мнооооого шоколадово!