Добринка Петкова
Добринка Петкова
Мастър Шеф

Моите коментари

Страхотни кюфтенца,Вили.Аз също не обичам да изхвърлям храна и в повечето случай и намирам приложение,като я превръщам в ново ястие. Панировката само от брашно ли е,без яйце ?
Да,предварително загрята е.
Лимонената киселина изобщо не се усеща.Тя служи като консервант,макар че понякога варя бутилките по 5минути,ако не успея да напълня горещия сок в тях.
Страхотно!Много обичам ястия със сирена.Един въпрос- мимолет е марка сирене или някакъв вид,който съм пропуснала.
Беше,беше мисля скоро пак да го направя :)
Марианке,точно този десерт не е калоричен,може да си го хапваме без угризения :)
Благодаря,Мари! И аз съм правила с малини и бисквитки,мисля че съм качила рецептата във сайта(Сладоледено изкушение с малини и бисквитки Фавори).Подобна е като тази,но с различни добавки.
Благодаря,Вили!С тези тематични седмици се подсещам за някои забравени рецепти.Правила съм тази торта през 2012г,след това правих още две подобни, но по-различи на вкус.Само изглежда,че е трудна,всъщност се прави много лесно.Ще се справиш,не се съмнявам в теб :)
Правила съм сладко от банани и ягоди и става страхотно,но компот не-интересно ми е какъв вкус имат,след като се консервират(варят) !?
Понякога правя млечен сос от яйца,кисело мляко и брашно,но този път ги сервирах само с кисело мляко.
Чешко традиционно ястие.
Благодаря,Наталия!Много си бърза,видях че вече си ги направила-харесаха ли ви?
Благодаря!Преди време синът ми си разглеждаше нещо във фейсбук и ги видя,някой беше споделил клип и пожела да му ги направя.И аз изпълних желанието му,а те взеха че се получиха.Сайта е английски Spoon University-има стархотни идей.
Не слагам вода,но нарязвам месото на дребни кубчета,за да се сготви по-бързо.
За пръв път чувам за такъв вид салата Трокадеро.Какъв е вкусът и-на маруля или зеле?
Благодаря!Ще се радвам да споделите резултата.
О да,вкусно е .Може да се направи и с друга кайма,аз имах изостанало месо и реших да го смеля на кайма.
Какво сладко име,а със сигурност и вкусно ястие.Може ли да се замени сусамовото олио,със слънчогледово или със зехтин!?