Моите коментари

колкото и добре да е измит един пласмасов съд той все още ще съдържа мазнина от предишно ползване. Ако нямате емайлиран то стъклен или дори в тенджера. Не трябва да има и никакви остатъци от жълтък при белтъците поради същата причина...просто пречът на процеса и нама как да получите желания крем.
За мен беше удоволствие...пак ще заповядам ;)
Ох, едвам се навих да го пробвам ;) Много вкусно изглежда и е идеално за закуска...хихи ако изтрае до тогава :) Благодаря за рецептата!
Много вкусен се получи...хихи и аз като го направих се сетих за орехите, но следващия път ще го направя с тях. Ако не се е изпекъл добре, а коричката горната почва да загаря...сложете фолио и намалете с малко градусите. Аз така направих понеже печката ми е своенравна ;)
Вкусни и сполучливи. За да се запазят меки веднага след печене ги завивайте в хавлиена кърпа.
Станаха сочни, но някак си останаха жилавки...сигурно от месото ще е.И все пак са вкусни.
Водка с вкус на домати си е все едно блъди мери така че нищо страшно, а тази с вкус на карамелизирани ябълки сигурно ще е сладичка :) , а тая със скорпион...само ако ми платят значителна сумичка бих се замислила...хихи...Хммм еднорог...то хубаво да намериш, ама ако си вещер няма да си хабиш сълзите му за някакъв си джин я!:D Но като цяло...Къде им е бил ума на тия хора?! :D
Стана наистина супер!Винаги правя супите със застройка, но тази не им отстъпва :)
И така, първо да кажа, че ако се направят правилно стават нещо божественярско. Но имам една критика към рецептата... Как според вас с 80 гр захар ще направите всичко? Слагате половината захар при жълтъците и със останалите искате да направите белтъчен сняг, че даже да ви остане и за карамелизиране :D Всеки който е правил белтъчен сняг знае,че на белтък отиват около 3 с.л. (това е около 30 гр.) Та ако следвате рецептата няма как да ви се получи. Палачинките стават крехки и въздушни...печете ги с повечко масло и ги правете на по малък кръг от размера на тигана ви за да ги обръщате по-лесно...и печете на не твърде силен котлон за да не прегарят преди да са готови за обръщане. И без карамелизирането стават мнооого вкусни!
Много добре се получиха. Аз ги направих с какаов крем, тъй като последния път бяха с яйчен. Ако имате повече формички по-бързо става, но аз докато се наканя да си купя пак един комплект се наложи да си поиграя с 10 фунийки на няколко пъти ;)
да толкова ми отиде, но не питай какъв зор беше да оправя тестото...
Тая рецепта е объркана! Започнах я и количеството вода за това брашно е прекалено малко, не може да се замени тесто, ръцете ме заболява, а нали трябва меко тесто да стане?!
Любимите ми, и доста по здравословни от пържения им вариант ;)
Получиха се много добре. Аз ги слагам след печене веднага в памучна кърпа за да запазя по-дълго топлината им и да поомекнат.
Получи се супер, не е пропуснат бакпулвер...просто си няма :)
Много вкусно се получи, а и за първи път готвех аз такава манджичка! :D Напомня ми на бабината... :)
Моята с мерак си го хапва! :D
Когато ги полееш със сладко добиват вкус също като поничките които се продават по панаирено време :D Сладкото убива мазнината...Явно това е ключът към тази рецепта за да е сполучлива :)