Моите коментари

Доста добра идея. Аз съм правила само това с яйето. Завивам само варено яйце с кайма и също съм го пробвала да го пържа така...стават много вкусни :)
Аз домашните не ги оставям изобщо, а купените само до другия ден, ако остане нещо.
Правя през ден домашно пюре на моето бебе и се получават страхотно. Споменатите тук не съм ги правила, но със спанак мога да кажа,че го правя с картоф, масло и мъничко прясно мляко. Много го харесва така. За плодовите пюрета не е задължително чак пък на много ситно нарязани. След като се сварят се пасират все пак. На много ситно ги правя, ако нещо съм се забавила и ми трябва много бързо да се свари.
Тази рецепта е страхотна, пробвала съм я и с и без мая. И в двата варианта е страхотна. Правила съм и баница и тиквеник и станаха много вкусни! Когато ползвах мая използвах 1 бр. суха.
Имам щастието да съм от този край и често се възползвам и ексепиментирам с тези изрезки от пандишпанови блатове, скоро ще напиша една от любимите си рецепти за по пищна такава торта от изрезки :D
Възможно е, тъй като това не е снимка на човека който е дал рацептата, а е сложена от готвач.бг.
Много вкусни!:)
Аз го сготвих с три вида и пак стана уникален!Благодаря за рецептата!:)
Нещо се обърках, това не е ли хубавата част ;) Аз като ги правих си мислех, леле много са, а кото ги опитахме...леле малко са!:D
Добра идея, аз само така си ги хрусках като солетки :)
Всички видове месо ли?!Или по избор сте имали в предвид?
И аз снощи покрай всички тези коментари се вдъхнових и се пробвах :) Ползвах готов микс след като си приготвих ориза, но заради леда в микса ми се разкисна хубавия ориз (ползвах кафяв).Та следващия път като се захвана ще ползвам само пресни продукти :D Благодаря за съветите и идеите на всички! Особено на Таня!
За нищо, страшно много се радвам, че са ви харесали! :D