Аз я пробвах така, но само добавих повече брашно иначе твърде рядка беше сместа и щеше да попие във филиите много бързо и 5 филии нямаше да направя :) Но ни харесаха.Благодаря!
От моя мъж занм, а той от италянеца който го е учил, че пица не се разточва с точилка. За това е онзи метод с въртенето и хвърлянето на тестото. Това с точенето е за нас дамите дето ни е страх да не си оцапаме и тавана в кухнята :)
Понеже не съм почитател на магданоза аз не слагам. И лука си го режа на полумесеци, но рецептата е същата. :) И аз не нарушавам цлоста на дробчетата защото така запазват сочноста си.
По принцип не обичам много грис халва, но съпруга ми обожава. Та тази ми допадна и се оказа страшно вкусна. Аз малко пропуснах да сложа ароматните подправки в карамеления сироп, но си ги ръснах отгоре на готовата халва като декорация, ядки ще добавя слудващия път :)
Портокаловите ми корички бяха от купените, но дават желания аромат поне ;)
При приготвянето ми стигна половината мазнина. И си пригответе по-малка тавичка...ако не искате да изцапате някоя по-големичка и да ви е яд ;)
Но рецептата е разкош!Благодаря!!!
Моите коментари