Моите коментари

Здравейте почитатели и "хейтъри" на рецептата ми, от много време не съм влизала да побликувам, но реших да споделя с вас подобрението си на рецептата и защо е удобно с бутилка. Да изясня първо - бутилката е хитрост, която използвам за удобство при съхранение, както някои вече са се досетили и е подходяща за пренасяне...ако ходите лято по язовири и подобни ще откриете, че е доста хитро за пренасяне и за печене край огъня :) ТА ЗА ПОДОБРЕНИЕТО! Един ден рискувах и не ползвах изобщо въпросното олио за което доста от вас се притесняваха, но ползвах домашно мляко, а то само по себе си е доста пълномасленко, та получиха се отново страхотни,... Ще ги снимам надявам се скоро и ще ви покажа отново резултата. За госпожата, която беше писала, че изглеждали глетави ще добавя само, че са мазани с масло и за това са така...едно време бабите ви не са ли ви давали грам мазнинка...мас имаше почти във всяка рецепта и всичко беше вълшебно!
Здравейте, не съм упоменавала съставки, тъй като в профила ми в сайта има рецептата подробно.
Ако не обичате много канела не слагайте толкова многа :) Аз примерно си слагам само 1 ч.л. за аромат, иначе не съм и почитател много.
Жената е объркала описанието, но и от готвача не са обърнали внимание на грешката, когато са я побликували. Аз я правя като слагам бакпулвера при брашното - пресявам всичко, а сода изобщо няма. И това за бакпулвера и содата което казваш е наполовина само вярно. Содата се гаси в кисело мляко за да се неутрализира в киселина и после да не мирише толкова, а бакпулвера не му е необходимо нито прясно, нито кисело мляко.
Страхотен става, не мазен и мноого вкусен, вчера го приготвих и днес отново го пожелаха :) Не само че бързо се приготвя, но и е доста икономичен!
Мнооого вкусен! :) Благодаря за хубавата рецепта!
Разбира се,че става без хвърляне, това той го правеше за шоу бара. Не съм се изразила правилно явно...идеята е да се зазпъва тестото без точилка.
Има го, но казват, че домашно приготвеното е по-хубаво...както казват за всяко нещо ;)
Интересно,до сега не съм имала такъв проблем. Може би твърде тънко ги разточваш. Нали ползваш допълнително брашно при разточването. Диаметъра е колкото малка чиния или малко по малък от този на тигана ти.
Моето бебе много го харесва, а според мен не бива да лишаваме децата си от полезните храни, само защото на нас самите не ни харесва.
О да, аз исках да си купя скоро и какво установих...няма ги никъде и после си казах, ама аз какво нали имам ръце ;) и мерак и изнамерих рецепта и давай ;D
Това което съм написала и в рецептата ;) увити в алуминиево фолио вътрешни ролки на домакинска хартия.
Стана много вкусна, но я засуках по друг начин и за това не я побликувах :)
За краищата съм писала по-желание, никой не ви кара и никой няма как да знае как в края на краещата ще си ги приготвите у дома. А за незалепващия тиган...всяка домакиня, дори начинаеща,ако си е купила такъв ще си го е купила именно за да не ползва допълнитално мазнина. То тогава може да замени олиото със масло и да си има поне приятната миризма от него :)
о и ние така,но гледам ориза да го попреварявам и в този вариант много и хареса :)
Това за мен не е торта, а фъч. Иначе съм сигурна,че ще е вкусен!