Радомира Михайлова

Чирак
Моята стенаРецепти96Статии1СъветиКоментари103Форумни теми7Постове във форума99За менИзпрати съобщениеточки1924

И аз ги мия много внимателно от пръста и песъчинките, а ако има нещо по тъмничко обелвам...Правя го непосредствено преди термичната обработка, така че няма как да потъмнеят
не им давам толкова време 



Много рядко освен на Нова година!За някой специален повод...даже имам едно любимо което е тъмно розе и е с аромат на ягоди. А за комбинация с храна...шоколадови бонбони, ягоди колкото и да е изтъркано, но те си пасват най-добре :wink:

И аз така, ама не ми липсва много, защото работих доста време в ресторант...макар,че не е същото да си от другата страна 


Ние около 2-3 месеца ползавхме, като редувах една частна с една обща кухня, и както си хапваше почнаха жегите и сега не ще и манджа да види. 


Аз не съм имала проблеми да пиша и да качвам снимки, но ако решите да гласувате със звездички за някоя рецепта не го правете, освен ако не искате да играете на тото...просто не ви позволява да дадете оценката която желаете!Така няколко мои приятели ми бяха развалили "рейтинга" на някой рецепти в опита си да ме зарадват, нито през телефон, нито през таблет!
:x:


simpoliq :Аз не виждам смисъла на тези звездички изобщо.
Смисъла би бил в това,ако се ползваха. Един вид като оценка от другите за рецептата ти. Че е сполучлива и вкусна! Ако даваше и точки щяха да бъдат използвани повече, ама нали не дават и всички са средоточени в другите неща като снимка и готвене и коментиране. :blush:

Мартина :Звездичките дават рейтинг,но някой хора ги ползват за съботаж.Хубава рецепта примерно,ама що да не ѝ бутнем рейтинга и кликат на една звезда. :x: :x: .
Марти за това си много права! И аз съм стигала до подобен извод даже и имам такива рецепти...Затова и веднъж писах,че гласуването със звезди няма да е лошо да е обвързано с коментар защо си дал съответната оценка...за да е по-чесно, нали? 



Напоследък не повтарям ядене, но преди най-често правих мусака, боб яхния, руло стефани и леща яхния...а и пиле с картофки на фурна

Аз не го свързвам празника с храна, а с това как всички се събираме приятели или само семейството и прескачаме огъня и хвърляме стрели в небето с пожелание за здраве и наричаме Имена. Това с прошката може би не го разбирам много тъй като когато съм сгрешила си искам прошка тогава, а не чакам само този ден да дойде! :blush: Така възприемам и Свети Валентин макар,че не е точно наш празник...Ако се обичате истински си го показвате и казвате всеки ден с думи и жестове...не чакате само този празник да дойде,че тогава да се сетите :x:

Това с прибавянето на снимка след като си сготвил тръбваше да е самомотивиращо, защото админите дават точки да качиш снимка, но защо се получава така
Та преди дни бях писала на лично на админите за една моя друга идея, като натискаме бутоните "сготви" автоматично да се дават точки на автора на рецептата, така ще е честно и мотивиращо, защото един вид рецептата ти е харесвана,опитвана и оценена от други хора, нали?! :y:


Че има ли някой да не е.Това с чашите най-вече го правя когато има промоция на хубаво уиски с подарък комплект от две чаши.Имам около 12 комплеста по двойки от различни хубави напитки, но все с хубави чаши съм гледала да са.Но едно 95% са на уискита.Иначе съм вземала и така с храни и със други артикули,но рядко има неща дето да си заслужават.

Супер, аз правя най-често бели хлябове без примеси, но с различни варианти на съставките и различно оформление.Царевичното брашно също съм го ползвала и ми хареса. И аз като теб главно на ръка, макар,че имаме хлебопекарна. 


То и на мен, тази дето я взехме се скапа много бързо - дали десет хляба направи, но сега я ползвам понякога за тестомесачка.

Аз чакам да ми купи мъжо нова печка с вентилатор за да се пробвам, тъй като знам възможностите на старата ми печка и единственото дето ще постигна е да ме е яд
Но и аз знам така, че по скоро се сушът, а не пекат 



Сия, аз по още по мързелив начин правя лютеницата, с майка ми открихме един цех в едно село в който предлагат домашна лютеница и печени чушки и вече втора година си копуваме от там. 
