Моите коментари

Всичко написано тук за моята зодия е абсолютно вярно,всеки един ред.Все едно аз съм го писала за себе си :) Благодаря за статията!
И аз мога да ги ям постоянно.Правя си една голяяяяяма купа(не чуния) и като ги почнааааа :) Умирам за тях!
Разбрах,благодаря :) Моята племенничка не я кърмиха и има алергия към млякото и и даваха такива заместители.Постепенно я захраниха и вече яде и сирене и обикновено мляко. :)
Много обичам Маскарпоне :) Всички десерти с него са ми любими.Обужавам Тирамису,всякакви торти с него и какво ли не.Вчера приготвих сва десерта с него и станаха фантастични.Скоро ще ги пусна и в сайта :)
Аааа разбрах какво се ума в предвид :)
Адаптирано мляко сухо мляко ли значи?За първи път срещам така да го пишат в рецепта.
Голяма вкусотия :) Една баба ме черпи миналия месец още по празниците с нещо подобно и адски много ми хареса.Обичам всичко с белтъци :)
С цялото яйце се прави :) Има и рецепти само с жълтък,но тази не е такава :) Много е вкусна,опитай :)
Нито съм чувала до сега,нито съм виждала такъв шоколад.Може да го има някъде,но не и в България.Кой знае и цената му каква е.Вероятно има и странични ефекти,всеки организъм е различен :)
Никога не съм правила тарталетни с такава плънка.Ще опитам комбинацията с боровинки и лук и се надявам да ми хареса,за да не отидат на боклука :)
Вероятно може да се полее със сладко от боровинки от бурканче,а не да се варявт замръзените боровински със захар :) Ще я пробвам :)
Аз винаги ги обръщам от двете страни и ги овкусявам със сол и червен пипер. :)
Чак психично отклонение,не но не е нормално.По скоро се възприема за нещо модерно и да се изтъкнеш,че си различен.Така си го обяснявам аз.Всеки да си носи последиците от постъпките си.
В много сайтове съм чела че девесил много подхожда на миди.Аз не съм яла такива и не мога да кажа кое е по добро. :)
Като малка си правех мляко с бисквити :) Тогава нямаше блендер и чупех бисквитите под една кърпа :) Голяма вкусотия :)
Това ако е крем Маскарпоне за Тирамису(всъщност за каквото и да е) жълтъците непременно трябва да минат за кратко през термична обработка на водна баня както казаха и преди мен.
Идеално бързо ястие за работната седмица :) Много вкусно и любимо на всички :)
Тая работа с робота не съм я правила :) Много ми хареса рецептата ти :) Супер идея :)