Ние по практика носехме бели шапчици,но ниски и се казваха боне.Още помня колко ни беше срам да си обличавме престилките :) Затова пък имаше накаразия за тези без униформа и се примирявахме :) След 6 часа в кухнята миризмата на престилката беше ужасна :) Лупсва ми това време :)
,,Сиренето е със силно изразен, пикантен вкус, с леко лютив послевкус. Ароматът му е богат и запомнящ се, събрал в себе си уханието на планинското овче мляко.,,
Отговарям ти с цитат от сайта на зеленото сирене,защото не мога да ти го опиша толкова добре. :) Аз не обичам овче сирене,синьо сирене и разни други. :) Приготвям ги,опитвала съм ги,но малко съм трудна с яденето на тези неща :)
Много интересни предложения :) Много харесвам предаването на Джейми Оливър ,,Моето меню за 30 минути,, и тази негова книга :) Най-важното нещо за бързото приготвяне на храната е организацията в кухнята според думите му и е точно така.Подредиш ли първо мисляно в главата си кое как да стане,подготвиш ли си под ръка всичко необходимо,после всичко се случва бързо и по план :)
Моите коментари