Ирина Андреева Jolie

Готвач
Моята стенаРецепти232Статии15СъветиКоментари320Форумни теми64Постове във форума339За менИзпрати съобщениеточки5105
Ирина Андреева Jolie коментира:
Понякога добавям кора от портокал и става много ароматна :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Тези в купиите не са сушени.Ние продаваме само натуралну,вечв никой и не пита за сушени в тарелки.2.50 лв. за 500 гр.натурални си е напълно достъпна цена и ги имамв целогодишно :) Интересна статия все пак :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Листата му приличат малко на теб на смокинята :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Страхотно!:) Не бях чувала за най-сладкото растение и с интерес прочетох материала :) Ще е много полезно за производството :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Как да се коментира подобно нещо....вероятно е имал сериозна причина да го направи,ако става въпрос за самоубийство.Понякога на човвк му идва в повече,но не това в релението.Нека почива в мир!
Ирина Андреева Jolie коментира:
И лютичко как ще върви на тая страхотна манджичка...супер рецепта :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Много често виждам тези зайчета за детски рождени дни :) Браво! :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Знам я разбира се.Картофената роза на Добринка Петкова често се среща :) Много добре са оформени. :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
И ние си хапваме месо,но най-вече под формата на гозба,а не сухо на пържоли.Винаги се старая да има по-лека гарнитура към него.
Ирина Андреева Jolie коментира:
Това е много интересна и забавна рецепта :) Вкусотията е чудесна за Хелоуин :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Аз не съм приготвяла нищо с лапад,но тази рецепта ми хареса много! :) На пролет ще си я направя с удоволствие :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
леле майчице каква вкусотия и красота :) Невероятна лятна торта :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Страхотни са :) Браво.Полети и със сироп от ягоди ще е върхът :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Страхотна вкусотия.В нея има толкова любими неща,че само едно парче ще е малко :) Аз обаче не обичам да слагам желатин,затова и не обръщам тортата,а си я ям от тавичката :)
Ирина Андреева Jolie коментира:
Никога не съм киснала моите гювечи 1 час във вода преди да ги сложа във фурната.Това защо се прави?
Ирина Андреева Jolie коментира:
Аз винаги го правя с кайма смес,а не само с телешка.