Моите коментари

Биляна Владова коментира:
и с домати го правя някой път, но така поне на мен ми харесва повече
Биляна Владова коментира:
Разбира се грил тиган или скара винаги придават различен вкус.
Биляна Владова коментира:
те се режат на тънко и не остават сурови, а ако е бял патладжана няма никаква горчивина, но и твоята идея ми хареса. За патладжана на 100% знам, че трябва да се избира да е мек и не е горчив. Горчат само твърдите сортове.
Биляна Владова коментира:
много ги обичам на скара и в салати с маруля
Биляна Владова коментира:
става много сочен, но не и мазен.
Биляна Владова коментира:
много интересно предложение и елегантен вид
Биляна Владова коментира:
тази салата си я правих през зимата само, че със зехтин не с олио
Биляна Владова коментира:
това със сигурност ще хареса на семейството ми. ще ги изненадам още тези дни.
Биляна Владова коментира:
вкусна и много бърза закуска.
Биляна Владова коментира:
много хубава идея, вкусна и бърза.
Биляна Владова коментира:
бързо и много вкусно, но аз обичам да добавям и кора от лимон. става много свежо
Биляна Владова коментира:
вместо черен пипер аз слагам шарена сол, става страхотно
Биляна Владова коментира:
този тутманик го правя редовна за закуска, но без свинската мас
Биляна Владова коментира:
Изпитана рецепта с ново много ефектно поднасяне.
Биляна Владова коментира:
много ми допадна как звучи и мисля да пробвам и вкуса
Биляна Владова коментира:
много обичам да похапвам такъв кашкавал. жалко, че постя.
Биляна Владова коментира:
и аз щях да питам каква е тази универсална подправка за гъби
Биляна Владова коментира:
много ми хареса как звучи и изглежда, ще го изпробвам още тази вечер