Моите коментари

Биляна Владова коментира:
еленският бут трябва да престои в сол най малко 30- 35 дни, защото червеите го нападат много бързо в противен случай
Биляна Владова коментира:
аз слагам прясно чесънче
Биляна Владова коментира:
1 пакетче мая, а олиото е 2 с.л.
Биляна Владова коментира:
с различното вино и вкусът им е различен
Биляна Владова коментира:
от 4 години се занимавам с плодове и зеленчуци и мога да ви кажа, че краставиците на бг пазар почти 100% са си нашенски, а по вкусен домат от гръцкия може да се каже и лятото не съм яла
Биляна Владова коментира:
бързо и лесно тирамису
Биляна Владова коментира:
много вкусно, само от снимката и взех да преглъщам
Биляна Владова коментира:
невероятно вкусно се получи
Биляна Владова коментира:
рецептата звучи супер, само където на снимката чушките не са долма
Биляна Владова коментира:
любимите картофки на семейството ми
Биляна Владова коментира:
аз слага и парчета ябълка и на върха на ножа измервам канела, става супер
Биляна Владова коментира:
наистина и много лесно, бързо и вкусно
Биляна Владова коментира:
много интересна идея, а и изглежда вкусно мисля да я изпробвам в най скоро време
Биляна Владова коментира:
тази рецепта я приготвям много често когато станат пресните картофи, с тях ми е по вкусно
Биляна Владова коментира:
става страхотно и много си подхожда с бяло вино
Биляна Владова коментира:
класическа салата, а с яйца е много подходяща и за Великден
Биляна Владова коментира:
на класическата салата от маруля се слага само " класически" пресен зелен лук, а тази измишльотина с ЕСЕННИЯ праз просто главата не ми я побира
Биляна Владова коментира:
правя го по почти същият начин и винаги е много вкусно и се изяжда на момента