Моите коментари

Ваня, всяка една съставка съм мерила! Като е в хлебопекарната не мога да го усещам тестото... Липсва ми опит още със нея...
Много добра статия! Понаучих някои неща, които не знаех! Благодаря! :)
"Класик" на София Мел и суха мая Yuva- пакетче от 11 гр.
Даниии, и с домашен топъл хляб става! ;)
Здравей, Станислава! Приготвих хляба по твоята рецепта. Май обаче, нещо не направих както трябва, та ми спадна леко хлябчето.... Имаш ли представа защо ми се получи така? Хлебопекарната ми е едва от 3 дни, и това е третото нещо, което приготвям в нея. Не съм наясно много и сега пробвам една по една програмите... :) Поздрави!
Икономично е , но пък много ефектно!
Как ще я "сготвя" тази красота, бре, хора?!?... Че аз направо в рамка ще я сложа, ниииикакво ядене!!! :D
Изглежда много красива!!! Страхотна е!!!
Изглеждат дразнещо апетитни! Браво!!!
Има какво да се научи от статията! Благодаря!
То като гледа човек снимките, като чете това ти описание на рецептурата...., направо да му се прияде! Браво, Дани!!!
Аз днес съм се подготвила да правя. По принцип не съм добавяла вода, само малко олио. Много продължително време го блендирам. Правя паузи, защото ми загрява блендера... Иначе без вода, гарантирам, че е траен близо 2 месеца, съхранен в хладилник.
Може да са елементарни кифличките, но пък са хубави и много вървежни вкъщи!
Много е бърза, лесна и вкусна!
Здравей, Ирена! При наличието на вода в тахана, каква ще е неговата трайност?
Не трябва ли да се накисне лененото семе преди да бъде пасирано?
Аз импровизирах по тази рецепта и ми се получи ммм.... ! :) Не ползвам в моят кухня маргарин и сложих краве масло. Не разполагах с шпек и сложих шарена сланинка нарязана на много тъничко! Супер е!
Тази рецепта ми е една от любимите! Спомен от детството... Аз лично добавям и какао.