Здравей, Станислава!
Приготвих хляба по твоята рецепта. Май обаче, нещо не направих както трябва, та ми спадна леко хлябчето.... Имаш ли представа защо ми се получи така? Хлебопекарната ми е едва от 3 дни, и това е третото нещо, което приготвям в нея. Не съм наясно много и сега пробвам една по една програмите... :)
Поздрави!
Аз днес съм се подготвила да правя. По принцип не съм добавяла вода, само малко олио. Много продължително време го блендирам. Правя паузи, защото ми загрява блендера... Иначе без вода, гарантирам, че е траен близо 2 месеца, съхранен в хладилник.
Аз импровизирах по тази рецепта и ми се получи ммм.... ! :) Не ползвам в моят кухня маргарин и сложих краве масло. Не разполагах с шпек и сложих шарена сланинка нарязана на много тъничко! Супер е!
Моите коментари