Данче, навремето съм правила на децата такива ябълки, но домашни! Добре си направила уточнение за беленето на купешките!
Идва ми да ти заям снимките, докато чакам пълненото агне да се изпече и тортата да стегне в хладилника! :D
Станислава, здравей!
Значи, обещах да ти пиша, за да ти кажа, че след като намалих количествата на сухата мая и олиото ми се получи перфектен хляб! :) Благодаря ти още веднъж! ;)
Дани, много правилно си описала рецептурата за бифтек! Точно така трябва да е! Ако в България обаче в ресторант сервират на клиент кърваво месо, ще вдигне врява и ще го върне в кухнята...
Дани, днес ти разглеждах рецептата и останах очарована! Каква игра с цветовете! Красота! Презентирането го умееш!!! ;)
Бях с телефона и без да искам май натиснах 4 звездички... Много съжалявам, стана не нарочно! Сори!... :)
Моите коментари