Моите коментари

Данче, навремето съм правила на децата такива ябълки, но домашни! Добре си направила уточнение за беленето на купешките! Идва ми да ти заям снимките, докато чакам пълненото агне да се изпече и тортата да стегне в хладилника! :D
Още един интересен вариант на сутрешната закуска с мюсли! Супер удобно!
Сега виждам, че имам пропуск - скилидката чесън със зеленчуците! Извинете ме! Който не харесва аромата на чесън, може да го пропусне.
Една от любимите ми закуски! Единствената разлика е че, аз си я правя с кефир.
Това сладко, ще е супер интересно! На вид какво е? Някой пробвал ли е рецептата?
Тази рецепта, определено ме заинтригува и я запазвам в ”любими„ !
Станислава, здравей! Значи, обещах да ти пиша, за да ти кажа, че след като намалих количествата на сухата мая и олиото ми се получи перфектен хляб! :) Благодаря ти още веднъж! ;)
Липсва водещата подправка Джоджен! Без черен пипер може, ама без него- не! :)
Вкъщи предпочитаме такава сланина за мезе, пред купешките разни подобия на меса.....
Именно. Поръчват си бифтек все пак, а не "подметка"... Не знаят разликата и истинския вкус просто :D
Дани, много правилно си описала рецептурата за бифтек! Точно така трябва да е! Ако в България обаче в ресторант сервират на клиент кърваво месо, ще вдигне врява и ще го върне в кухнята...
Дани, днес ти разглеждах рецептата и останах очарована! Каква игра с цветовете! Красота! Презентирането го умееш!!! ;) Бях с телефона и без да искам май натиснах 4 звездички... Много съжалявам, стана не нарочно! Сори!... :)
Точно тези, ми напомнят за детските години. Правеше ги майка ми, правя ги и аз на децата ми.... :) Обичам ги!
Чудесна рецепта! Една от любимите ми разядки!
Доволна съм, че го приготвих! Много е вкусно!
Вкъщи се хареса много! Аз продължавам с опитите с хлебопекарната. Ако имаш изпрати ми на лични изпробвани рецепта за козунак или кекс, моля?
Намалих маята на 7 гр, и този път ми се получи! :) Благодаря, Станислава!
За маята на Д-р Йоткер ли става на дума?