Моите коментари

Мисля днес да я приготвя, че си имам именник. Рецептата е хубава
В продуктите пише кисело, а съм имала предвид мляко. Моля, аки може да се оправи
И аз съм от Свищов, но сспециално този крем защо така е кръстен? Кое му е свищовското?
Да, но пък в това й е чара... Дебелабка е. Радвам се, че Ви е харесала. Весела Нова годуна
Сложихте ли ги в хладилник? Тестото имам предвид? И аз правя с 2 ч.ч. брашно и стават супер
Това тесто като се омеси не му ли трябва време за втасване? След това преди да се изпече, не трябва ли да втаса още веднъж?
И аз вчера правих масленки за една поръчка. Твоите са страхотни
Биляна, майка Ви колко е годишна?
Кекса прилича на щолен с тези сушени плодове. Непременно ще го направя. Пише, на слаба фурна, за колко време?
Майстора си е майстор! Напълно си заслужаваш титлата Мастър Шеф!
Изглежда апетитно, ще я пробвам. Поздрави
Много си е хубав даже! Пухкав... чак ми се прияде
Както винаги перфектни снимки и перфектна рецепта! Браво, Шеф Ковачева!
Илиянка, здравей! Рецептата ти е хубава, но предполагам, че знаеш точно колко брашно си сложила? За един начинаещ кулинар ще е малко трудно да прецени. Иначе мисля да приготвя тази рецепта за това питам колко горе-долу е брашното? Благодаря, поздрави
Най-вкусни са, докато са още топли от фурната. Иначе пак са вкусни, но като изтинат стават малко по-твърди. Ако искаш да останат по-меки сложи повече масло като ги печеш или пък ги напръскай с вода и ги покрий с кърпа, аз така направих с тези, които правих с обикновено брашно. Тези специално съм ги правила на работното място и на следващия ден бяха леко по-твърди, но пак са много вкусни. Препоръчвам да ги хапвате обаче докато са топли- тогава са най-вкусни
Моля, удоволствието е мое!
Севдалина, рецептите и сснимките ти са превъзходни! Възхищавам ти се! Поздрави