Моите коментари

Питката в момента се пече- стана много добре
В класическия сос цезар има аншуа и каперси. Краставици липсват- слага ссе само пиле, маруля, айсберг, крутони, пармезан и дресинг. Това тук е някаква измислица просто
Бях гледала един документален филм за водата, в който се прави опит в две бутилки с вода. На едната бутилка и се вика и крещи повече от два мессеца,а на другата й се говорят мили неща пак за същия период. Резултата е, че водата в бутилката, на която са крещели водата е потъмняла и е станала отвратителна, а другата, на която са говорили мили думи е била чиста и вкусна за пиене.
Невероятно вкусно изглежда
Пробвай с канела, сол, пипер и чили сос- наистина става страхотно! А тази на снимките е просто невероятна!
Казвам каквото мисля! Истината си е истина- на бялото черно не можеш да кажеш!
Момиче, ти си готов изграден готвач! Човек може само да учи от теб! Невероятен сладкиш! Невероятни снимки! Точно такива трябва да са всички снимки- изчистени, светли, красиви- като погледнеш да ти ссе ще да "отхапеш" монитора!
Рецептата е страхотна! Крилцата станаха много вкусни! Облизахме си пръстите! Благодаря!
Ще приготвя соса днес като добавка към пилешки крилца и ще споделя резултата. Рецептата ми харесва
Хубава рецепта, само че в описанието пише маскарпоне, а в продуктите не е посочено
Благодаря ти, Гери! Вкусна е и лессна за правене и много хубаво бухна! Надявам ссе да изненадам приятно именника!
Приготвих питката- стана страхотна! Не добавих само сусам, защото нямах и още топла намазах с масло! Благодаря за лесната рецепта!
Мисля днес да я приготвя, че си имам именник. Рецептата е хубава
В продуктите пише кисело, а съм имала предвид мляко. Моля, аки може да се оправи
И аз съм от Свищов, но сспециално този крем защо така е кръстен? Кое му е свищовското?
Да, но пък в това й е чара... Дебелабка е. Радвам се, че Ви е харесала. Весела Нова годуна