Ivelina
Ivelina
Мастър Шеф

Моите коментари

Ivelina коментира:
Сърдечно благодаря за хубавите думи! Старая се и обичам да декорирам / макар винаги да бързам /храната , първо дa нахрани очите ни с вида си ,после да усетим миризмите на съставките й и чак накрая да се насладим на вкусовете на ястието. Благодаря Ви усмихнахте душата ми.
Ivelina коментира:
Лютият вкус на ряпата е резултат от наличието на фитонциди – фракции на етерични масла, които имат антибактериални свойства. Особено ефективни в стомаха и червата
Ivelina коментира:
Непременно си правете тази здравословна и полезна салата. Благодарение на ряпата в есенно- зимния сезон си набавяме нужното количество витамини и най много витамин "С " има невероятно детоксикиращо действие .В ряпата има още фолати, рибофлавин, калий, мед, витамин В6, магнезий, манган и калций. Витамин А, витамин К.Омега 3 .Тя е аптека за здраве .Хапвайте И бъдете здрави .
Ivelina коментира:
Аз използвах бяла ряпа за която казват че е по малко люта от черната Но мен това не ме спира ,когато е настъргана и овкусена е чудна . Непременно си правете тази здравословна и полезна салата
Ivelina коментира:
Разбира се че можете!Но по добре не слагайте ягоди а карамел за украса или без плод. Физалис плодчета е класика при приготвяне и поднасяне върху кремчетата брюле или други яйчени кремчета и шоколадови мусове ,съчетаването на вкусът му се допълва чудесно и не на последно място декорацията.Във Австрия и Франция можете да го видите поднесен по този начин.Приятно приготвяне и Хапване ви Желая !
Ivelina коментира:
Еха , прекрасна се е получила Фокачата ! Поздравления !
Ivelina коментира:
Разкошен десерт ! Поздравления !
Ivelina коментира:
Много Благодаря, за мен е радост от толкова добър кулинар ,като вас да получа това признание . Беше едно вдъхновение тази рецепта .Другия път ще се постарая с шоколадовите форми повече .Благодаря ви !:)
Ivelina коментира:
Разкошна презентация на вкусната ви рецепта!Поздравления!
Ivelina коментира:
Изключително вкусно!Поздравления!
Ivelina коментира:
Много вкусно , чудно!
Ivelina коментира:
Благодаря ви много Мария !
Ivelina коментира:
Ах, любима ми е !Чудно изглежда!
Ivelina коментира:
Преди да се сложи на водна баня , жълтъците се се разбиват със захарта на пухкав крем ,увеличават обема си двоино и когато се изстуди се смесва с разбита сметана 250 мл на това количество .Уникално вкусен крем е ,правя го редовно.
Ivelina коментира:
Уникално вкусно е по италиански шкембето!Приготвям го често...Браво!
Ivelina коментира:
Любимият ми начин за приготвяне на торта. Чудна е!
Ivelina коментира:
Здравейте , количеството скариди средна големена,13 бр.тези във тигана или 250 грама малки , чесъна е по желание ,като бройка аз например обичам със повече чесън , но 3-4 скилидки е добре, балансиран вариант тиквичката , една голяма или две средни, пак по желание ,,, не може да се сбърка във вкуса,може повече, може по малко ,колкото ви се хапва... магданоз една връзка и пак колкото желаете един домат среден или два по малки , мазнината е по желание, като количество може по мазничко 4 с. л или 2 с.л. вкуса към мазно е различен... кокосово, авокадово масло или комбинация зехтин, масло....можете спокойно да сложите всички продукти заедно и да задушите ,докато остане на мазнина да се изпари водата от тиквичките... за мен това е диетичния вариант но може върху спагети да се сервират... Днес отново сготвих със това количество и добавих пармезан накрая за разкош... опитайте чудно стана Благодаря че се доверихте,,, всичко ,което пиша е опитано и одобрено! Поздрави и отново Благодаря!
Ivelina коментира:
Радвам се че ви хареса рецептата !Поздрав от мен!