Моите коментари

Yordanka Vasileva коментира:
В каймата добавям малко вода веднага след като я сложа да се пържи и не се получават буци.
Yordanka Vasileva коментира:
Аз правя мусаката с 2 кг картофи и 1 кг кайма и я ядем два дни , хахахаха и домати не слагам но това е въпрос на вкус. И като подправка добавям девисил и магданоз.
Yordanka Vasileva коментира:
Описанието е неясно и неуточнено. Какво означава едно парче целина? Колко грама да е това парче? 100-200? След като диетата е толкова капризна и трябва да се спазва стриктно , дайте точните пропорции на продуктите. За останалите дни не се информирах , защото със сигурност има същите пропуски.
Yordanka Vasileva коментира:
Когато изкарам кайма от фризера или купя от магазина , първото за което се сещам да сготвя е пържени кюфтета. Бързо , лесно и вкусно. Но уви, трябва да има разнообразие :)
Yordanka Vasileva коментира:
След като почистя калмарите , ги разтърквам със сода бикарбонат и ги заливам с бира докато ги покрия. Остявям ги в хладилника за една нощ . На другия ден ги измивам идеално под течаща вода. Варени , пържени или печени на скара , резултатът е невероятен. Просто се топят в устата.