Аз правя мусаката с 2 кг картофи и 1 кг кайма и я ядем два дни , хахахаха и домати не слагам но това е въпрос на вкус. И като подправка добавям девисил и магданоз.
Описанието е неясно и неуточнено. Какво означава едно парче целина? Колко грама да е това парче? 100-200?
След като диетата е толкова капризна и трябва да се спазва стриктно , дайте точните пропорции на продуктите.
За останалите дни не се информирах , защото със сигурност има същите пропуски.
Когато изкарам кайма от фризера или купя от магазина , първото за което се сещам да сготвя е пържени кюфтета. Бързо , лесно и вкусно. Но уви, трябва да има разнообразие :)
След като почистя калмарите , ги разтърквам със сода бикарбонат и ги заливам с бира докато ги покрия. Остявям ги в хладилника за една нощ . На другия ден ги измивам идеално под течаща вода.
Варени , пържени или печени на скара , резултатът е невероятен. Просто се топят в устата.
Моите коментари