Моите коментари

Yordanka Vasileva коментира:
Полезна информация. Благодаря!
Yordanka Vasileva коментира:
Много се радвам. Аз също ви благодаря.
Yordanka Vasileva коментира:
Благодаря за полезната информация. А може ли да го замръзим ако срокът му на годност изтича? Искам да кажа, след размразяване , ще става ли за консумация?
Yordanka Vasileva коментира:
Зорница, благодаря! И е толкова вкусна ,колкото изглежда.
Yordanka Vasileva коментира:
Да, навярно е така. Бяха хубави и вкусни времена.
Yordanka Vasileva коментира:
Благодаря за статията. Полезни съвети от които се нуждаех. Благодаря!
Yordanka Vasileva коментира:
А пробвали ли сте солен вариант? Предпочитам да са солени.
Yordanka Vasileva коментира:
Първото ястие което преди няколко години сготвих с елда беше това. Останах много доволна от резултата и когато ми попадне кисело зеленце си приготвям тази манджа.
Yordanka Vasileva коментира:
В къщи всички обожаваме мусака и то точно с такава дебела и плътна заливка. Докато се науча да я правя , видях голям зор :) Благодаря за рецептата. Ще опътам и по твоя начин.
Yordanka Vasileva коментира:
Направих ги ,но не ги изпържих а ги изпекох. Станаха много вкусни. Благодаря за рецептата??
Yordanka Vasileva коментира:
Получава се вкусна и ароматна гозба.
Yordanka Vasileva коментира:
Майка ми , редовно колеше пиле , когато и ходехме на гости. Освен останалото , обезателно приготвяше супа но аз не знам защо но изобщо не я харесвах. А сега когато я харесвам , няма от къде да си я взема , за съжаление.
Yordanka Vasileva коментира:
Ако добавите една лъжичка соев сос вместо сол и олио ще стане и вкусна и здравословна.
Yordanka Vasileva коментира:
Направих тутманика и няма да повярвате но се изяде в момента в който беше поизстинал. Всички много го харесаха и ме помолиха пак да направя същия тутманик. Благодаря ви за рецептата!
Yordanka Vasileva коментира:
Благодаря за златния съвет!
Yordanka Vasileva коментира:
В каймата добавям малко вода веднага след като я сложа да се пържи и не се получават буци.