Благодаря за полезната информация. А може ли да го замръзим ако срокът му на годност изтича? Искам да кажа, след размразяване , ще става ли за консумация?
Първото ястие което преди няколко години сготвих с елда беше това. Останах много доволна от резултата и когато ми попадне кисело зеленце си приготвям тази манджа.
В къщи всички обожаваме мусака и то точно с такава дебела и плътна заливка. Докато се науча да я правя , видях голям зор :)
Благодаря за рецептата. Ще опътам и по твоя начин.
Майка ми , редовно колеше пиле , когато и ходехме на гости. Освен останалото , обезателно приготвяше супа но аз не знам защо но изобщо не я харесвах. А сега когато я харесвам , няма от къде да си я взема , за съжаление.
Направих тутманика и няма да повярвате но се изяде в момента в който беше поизстинал. Всички много го харесаха и ме помолиха пак да направя същия тутманик. Благодаря ви за рецептата!
Моите коментари